Elin Levenius

Möt Elin Levenius, vår nya Sociala medier-praktikant!

Lästid: 2 minuter

Hej,  

Elin här! Idag är min första dag som Toppraktikant på Topvisible och lika mycket som min titel är självutnämnd är jag också nyfiken, förväntansfull och hungrig på att få ta del av all den kunskap som ryms i det kontorslandskap jag i skrivande stund sitter och tittar ut över. 

Dagen började men att jag trillade in på kontoret, som jag ska spendera nästkommande sex veckor på (yay!), med andan i halsen. Note to self: nej det tar inte fyra minuter att cykla Slottstaden – Holmgången, det tar minst sex. 

Förutom att vara tidoptimist är jag även student. I höstas valde jag nämligen att gå tillbaka till skolbänken och har nu i sex månader spenderat mina dagar på Medieinstitutet, bredvid Grottan vid Värnhem – då vet du exakt vart jag menar va?  

Som Webbkommunikation Sociala medier-student får jag möjlighet att grotta ner mig i allt det jag tycker är roligt och är nyfiken på att lära mig mer om. Den digitala revolutionens frammarsch helt enkelt, en värld av möjligheter! Jag förstår nu varför skolan och utbildningen jag går inte använder kurslitteratur a.k.a. gamla hederliga läroböcker. Det är helt enkelt inte en poäng i den bransch som väntar mig, där utveckling och förändring nästan är synonymt med digital marknadsföring. Här gäller det att hänga med i svängarna, för snabbt går det och kul är det! Vilket är ännu en anledning till varför jag förra våren bestämde mig för att slå hål på min trygghetsbubbla och ansöka om tjänstledigt.  

Jag förstår nu varför skolan och utbildningen jag går inte använder kurslitteratur a.k.a. gamla hederliga läroböcker.

Jag gillar att ha många järn i elden, att vara med från ax till limpa och att jobba brett utifrån ett helhetsgrepp – vilket i stor grad ryms i digital marknadsföring. Jag ser verkligen fram emot att under mina sex veckor på Topvisible lära mig så mycket som möjligt om digital marknadsföring och allt därtill.

Jag ska framförallt sitta med content och sociala medier. Exakt vad det i praktiken innebär vet jag i nuläget inte. Men det är också därför jag är här, för att om sex veckor förhoppningsvis ha lite mer kött på benen! Jag återkommer med update om hur utvecklingen fortskrider 😉. Förhoppningsvis kan jag efter mina praktikveckor briljera med i alla fall en handfull imponerande buzzwords och svara på frågan: “vad gör en digital marknadsförare/sociala medier-konsult?”.

Tack för att ni tog er tiden att läsa och vill ni veta mer hittar ni mig på LinkedIn

På återseende och allt gott, 

 /Elin Levenius 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.