Madeleine – Ny Marknadspraktikant på TopVisible

Publicerat av

Hej, Madeleine heter jag!

Jag är en av TopVisibles nya praktikanter. Jag går utbildningen Service Manager – for future tourism här i Malmö. Bland det bästa med just den här utbildningen är att en tredjedel är arbetsplatsförlagd. Därför ska jag nu vara på TopVisible som marknadspraktikant i tio veckor, Yay!

En mix av digitalt, kreativt, ordning och reda.

Jag gick medieprogrammet på gymnasiet och fastnade direkt för det digitala och kreativa. Text, Bildredigering och layout var det jag trodde jag skulle jobba med “när jag blev stor”. Men mitt yrkesliv körde istället igång i en byggmarknads-affär där jag fick lära mig massor om spik, truck-körning och gräsklippare. Jag fick även prova på att vara butikschef och trivdes jättebra. Men jag kände ändå, att det inte var just där jag hörde hemma. Efter några år begav jag mig av för att utforska världen utanför lilla Karlskrona där jag är uppvuxen.

Jag landade i Köpenhamn. Där provade jag på alla möjliga jobb medans jag blev en baddare på danska och laborerade med Photoshop på fritiden. Efter ett tag flyttade jag över bron till Malmö och började istället pendla till mitt jobb i Köpenhamn. Jag övade på ”latte-art” och sålde bakelser. Under tiden kom jag på att det här med att se till att det är styr på saker och ting, faktiskt är ganska viktigt för mig.

Service Manager utbildningen blev mitt nästa steg. Under utbildningens gång är det projektledning och marknadsföring som har matchat mig allra bäst. Där har jag fått möjlighet att både utveckla mina organisatoriska egenskaper och även komma tillbaka till det digitala som jag hela tiden haft i bakhuvudet.

Varför TopVisible?

Det är SÅ roligt att nu få möjlighet att vara marknadspraktikant på TopVisible. Under mina tio veckor här kommer jag få syssla med allt det jag tycker är allra roligast! Förutom att få umgås med ett jättehärligt gäng som välkomnat mig över all förväntan och dessutom frikostigt delar med sig av alla sina kunskaper, så kommer jag bl.a. att jobba med att anordna den stora SearchStars konferensen som kommer hållas i Malmö den 10 oktober. Jag ser även fram emot att lära mig massor om AdWords, Analytics, SEO och sociala medier, genom alla roliga kurser som hålls här på TopVisible.

Än så länge har jag bara hunnit gå AdWords kurserna som hålls av TopVisibles kompetenta VD Maria, de var Väldigt lärorika och intressanta, så vill du bli ett AdWords proffs på nolltid, klicka in här för att se när nästa kurs är!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *