Bing ä

Sandra Olsson – TopVisibles nya LIA-praktikant

Lästid: < 1 minut

Hejsan!

Mitt namn är Sandra Olsson och jag gör just nu min LIA (Lärande i arbete) här på TopVisible. Efter att ha arbetat några år i butik och även som säljare beslöt jag mig för att det var dags för nya utmaningar. Intresset och nyfikenheten för e-handel växte sig allt större vilket ledde till att jag satte mig vid skolbänken igen och flyttade till Malmö.

Jag läser just nu mitt sista år på E-business manager på Handelsakademin här i Malmö. Min utbildning känns helt rätt och jag vill ständigt samla på mig nya kunskaper och utveckla dem jag redan har.

TopVisible kändes som den perfekta LIAn för mig och jag är glad att jag har fått möjligheten att vara här som LIA-praktikant under åtta veckor. Det är en härlig stämning på kontoret och alla som jobbar här är otroligt kompetenta.

Jag har höga förväntningar på praktiken och jag ser fram emot att få mer kunskap inom sökmotoroptimering, Google AdWords och Google Analytics!

Är du också kunskapstörstande som Sandra? Gå också vår Analytics-kurs eller varför inte en av våra nya kurser om Facebook eller Instagram-annonsering? Boka nu!


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.