Mathilda Olsson

Lär känna vår nya praktikant – Mathilda

Lästid: 2 minuter

Hej!

Mitt namn är Mathilda Olsson. Jag läser Service Manager utbildningen på Yrkeshögskolan i Malmö. Kurser som ingår i programmet är Marknadsföring, Projektledning, Ledarskap och Företagsekonomi.
Det är nu dags för min andra LIA period och jag har fått äran att genomföra den här på Topvisible! Jag kommer främst fokusera på Content Marketing och Sociala medier vilket jag ser väldigt mycket framemot.

Varför Topvisible?

Jag har hört mycket gott om Topvisible och blev direkt intresserad. Jag har ett stort intresse inom marknadsföring och ser framemot att lära och utvecklas inom det digitala. Topvisible välkomnar en med öppna armar och har mycket kunskap att lära ut, ett inspirerande företag.

Vad har jag gjort tidigare?

Jag har tidigare jobbat på en privat förskola samt olika företag inom handel, främst för MQ som nu bytt namn till MarQet. Jag har intresse för mötet med kunder och för sociala medier. Ser nu framemot ett nytt lärorikt steg mot karriären och framtiden. Topvisible känns därför som de givna valet!

Vad gör jag på min fritid?

Jag är ett riktigt badlejon som badar oavsett väder och på vintern hittar ni mig på ”Kallis” kallbadhuset på Ribban. Har ett stort intresse för inredning och jag är personen som ni kan kalla för Crazy dog lady, med andra ord tokig i hundar. Det är viktigt för mig att spendera mycket tid med familj och vänner, gärna i samband med naturen, långa promenader är min grej.

Min Vision!

I framtiden ser jag mig själv som en digital marknadsförare där jag får chans att använda min kreativitet och nyfikenhet. Jag vill kunna ha ett arbete där man kan blanda kreativiteten tillsammans med mötet med andra människor. Att både få inspirera och bli inspirerad är en viktig faktor för mig.
Jag ser mer än framemot mina 8 veckor här med detta härliga och roliga gäng på Topvisible.
Tack för att ni tog er tid att läsa och vill ni kontakta mig når ni mig på Linkedin.


Mathilda

Mathilda studerar Service Manager på Yrkeshögskolan i Malmö och har sin praktik här på Topvisible. Hon brinner för marknadsföring och är i smyg en riktig Instagram älskare. Under dessa 8 veckor ska hon få sätta tänderna i Content och Sociala medier.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *