Lär känna Fredrika – Topvisibles nya praktikant

Lästid: 2 minuter

Hej,

Fredrika Lundgren heter jag och under de kommande tio veckorna kommer jag få spendera min tid på Topvisible som praktikant. Jag studerar Internationella marknadsföringsprogrammet på Halmstad Högskola där jag läser min sista termin. Just nu skriver jag min kandidatuppsats parallellt med min praktikperiod hos Topvisible, vilket jag ser fram emot väldigt mycket!

Vem är Fredrika?

En hundtokig person som gillar att ta mig an nya utmaningar! Efter gymnasiet packade jag en väska och flyttade till Barcelona där jag arbetade inom försäljning. Kärleken växte till staden och jag spenderade över ett års tid i solen.

När det var dags att flytta hem, funderade jag på hur jag kunde utveckla min kunskap inom försäljning men samtidigt fortsätta ge företag och konsumenter värde. Tillslut förde mina funderingar mig fram till marknadsföring och det är så jag hamnade på Högskolan i Halmstad. Att jag intresserar mig för digital marknadsföring är inte en slump, jag har vuxit upp med sociala media och internet precis som alla andra millennials. Därför vet jag att man når sin målgrupp enkelt via sociala media och det är även här människor delar sina egna värderingar och sin vardag. På min fritid har jag gärna brädspelskvällar med nära, bakar och tränar med min hund, Sally.

Varför Topvisible?

Tidigt under min utbildning bestämde jag mig för att jag ville spendera min praktik på en digital marknadsföringsbyrå. På vilket företag var dock ingen självklarhet, jag har en googlesökning att tacka för att det blev just Topvisible! Jag hamnade på deras hemsida och det kändes som jag hamnat helt rätt, men vad var det jag fastnade för?

Det var såklart deras kunskap som sken igenom hemsidan vilket fick mig inspirerad och nyfiken på kunskap! Under min praktikperiod kommer jag att få lära mig mer inom content och webbadministration.

Tack, till dig som läser för att du visar intresse till att lära känna mig bättre och tack till Topvisible som tagit an mig som praktikant!

Om ni vill ta kontakt med mig så hittar ni mig på Linkedin.


Fredrika Lundgren

Fredrika är praktikant på Topvisible. Studerar Internationella marknadsföringsprogrammet på Högskolan i Halmstad, tar examen våren 2021.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *