Lär känna Fanny Bjuväng, vår nya praktikant!

Lästid: < 1 minut

Hej!

Jag heter Fanny och jag är ny praktikant på Topvisible. Jag studerar just nu min sista termin på Medieinstitutet i Malmö där jag läser webbkommunikation med inriktning mot sociala medier. Det är en bred utbildning som innefattar allt ifrån CMS-hantering, contentskapande och projekthantering, till digital strategi och marknadsföring. Detta blir min tredje och avslutande praktik och jag ser väldigt mycket fram mot att få göra den just på Topvisible.

Vem är jag?

Jag är en konstvetare som halkat in på det digitala kommunikationsspåret lite av en slump. Efter att ha pluggat, jobbat i servicebranschen och varit föräldraledig i två omgångar bestämde jag mig för att byta spår och sökte spontant till min nuvarande utbildning. Det blev en fullträff eftersom jag tycker det är jättekul att skapa innehåll, både i text och bild-form.

När jag inte studerar eller praktiserar så umgås jag med familj och vänner. Förutom det så älskar jag att rita, måla och skriva. Men framförallt hänger jag med mina två barn, Maja och Theo. De är två härliga virvelvindar som ser till att hålla mig sysselsatt all min vakna tid (och även tiden som jag egentligen inte borde vara vaken på)

Min praktik

På Topvisible kommer jag främst att fokusera på att skapa content. Jag kommer att försöka lära mig så mycket som möjligt om SEO-skrivande och det känns extra kul att kunna få göra det just på Topvisible eftersom det finns så mycket expertis inom det området här. Jag ser fram emot mina tio veckor på byrån och tror att det kommer att bli riktigt bra. Hoppas att vi ses här!


Fanny Bjuvang

Fanny är ny praktikant på Topvisible. Hon studerar för närvarande sin sista termin på Medieinstitutet i Malmö där hon läser till webbkommunikatör med inriktning mot sociala medier. Hon brinner för text- och bildskapande i olika former och det är också de ämnena som hon kommer att fokusera på under sin tid på Topvisible, något som hon ser mycket fram emot.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *