Lär känna Amanda – Topvisibles nya praktikant!

Lästid: 2 minuter

Hej! Mitt namn är Amanda och jag kommer vara praktikant på Topvisible under 16 veckor framöver! Jag studerar just nu en master i strategisk kommunikation på Lunds universitet och har sedan tidigare en kandidat i beteendevetenskap i bagaget. Under min praktik hos Topvisible kommer jag få ta del av allt från Google Ads, Google Analytics till sociala medier och content.  

Kort om mig 

Sedan 4 år tillbaka är jag bosatt i Lund men kommer ursprungligen från Kristianstad. Jag är en person som älskar att styra upp projekt, både på jobbet och i privatlivet vare sig det gäller omorganisering i arbetsprocesser eller att möblera om hela lägenheten. Mode, inredning och växter ligger mig varmt om hjärtat!

Gatan på vägen hem i Lund, där jag maniskt tar bilder rosorna varje år!

Varför beteendevetenskap och kommunikation?

Efter att ha arbeta flera år inom service fick jag ett växande intresse för människor och mänskligt beteende, vilket resulterade i min kandidatexamen i beteendevetenskap. Men jag behövde mer, och det var då jag hittade masterprogrammet för strategisk kommunikation

Hela processen av att skapa en kommunikationsplan är rena drömscenariot för en projekt-junkie som jag, allt från att definiera målgrupp, research, plattformar, content till utvärdering och förbättring!

Strategisk kommunikationsplan

Vi tar alldeles för ofta kommunikation för givet, och det är vad jag vill arbeta med. Att ständigt påminna min omgivning, vare sig det är vänner, kollegor, företag eller mig själv, om att; vad vi säger, hur vi säger det, och framförallt det vi inte säger alls – har en betydligt större påverkan än vad vi kanske tror.   

Varför Topvisible?

Det är den kreativa aspekten av marknadsföring som tilltalar mig. Jag är dessutom smått beroende av sociala medier, så intresset är givet! Eftersom vår värld blir allt mer och mer digital, vår kommunikation där inräknat, visste jag att digital marknadsföring var något jag ville lära mig mer om! 

När Topvisible dök upp i sökfältet föll jag pladask direkt. Hemsidan genomstrålar genuinitet, kunskap, ambition men framförallt värme. Allt vad jag redan fått bekräftat under de första dagarna av min praktik. Nu ser jag fram emot en utmanande, rolig och superlärorik höst tillsammans med det härliga gänget på Topvisible!

Tack för att du tog dig tiden att läsa!

Se nu till att hålla utkik på Topvisibles blogg och Instagram de närmsta veckorna för att se vad jag kommer syssla med under min praktik!

 

 

 


Amanda Nilsson

Amanda går just nu en master i strategisk kommunikation och ska spendera sina 16 veckor praktik på Topvisible! Hon har ett stort intresse för kommunikation, människor och marknadsföring. I övrigt älskar Amanda att driva projekt, sträck-skrolla på sociala medier och ta hand om sitt växthus till hem!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *