Praktikant TopVisible Johanna Malm

Möt Johanna Malm – vår nya TopPraktikant!

Lästid: < 1 minut

Vem är jag?

Jag studerar mitt andra år på Service Manager utbildningen i Malmö och tar examen till våren. Har hittills läst kurser om Ledarskap, Marknadsföring, Företagsekonomi och Projektledning. Allt är väldigt intressant och jag ser fram emot en spännande framtid efter utbildningen.

Jag kommer från en liten by utanför Vellinge, och på min fritid spelar jag innebandy. Har alltid varit förtjust i lagsporter och gillar dynamiken detta bidrar till. Jag har även två barn och spenderar en hel del tid med att förklara hur världen hänger ihop och varför vi inte kan ha enhörningar som husdjur. 🦄

Tidigare jobbade jag på en förskola, men efter några år så kände jag att det var dags för en förändring. Och när jag kom in på utbildningen så visste jag direkt att detta var rätt väg för mig.

När det nu var dags för praktik, fick jag tips av en vän om att söka hos TopVisible. Jag snokade lite på hemsidan och gillade verkligen vad jag såg. Lite nervöst tog jag kontakt med Annah och vi bokade in ett möte. Väl på plats har jag insett vilket härligt gäng det är som jobbar här, och jag kunde inte hamnat på ett bättre ställe. Känner mig väldigt tacksam och ser fram emot denna hösten på TopVisible. Mina ambitioner är att lära mig massor om sökmotoroptimering, Google Analytics och försäljning. Samtidigt hoppas jag såklart att kunna bidra med lite av mina egna erfarenheter och inputs.


Fanny Ekvall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.