Kolla in Jakob – Topvisibles nya praktikant!

Lästid: 2 minuter

Tjena! Jakob heter jag och läser i nuläget utbildningen Onlinemarknadsförare på Medieinstitutet i Malmö. Jag är just nu inne i min andra LIA-period på Topvisible som fortlöper under hösten. Sammanlagt ska jag spendera 20 veckor på det här fantastiska företaget, och under tiden jag är här så lär jag mig framförallt Google Ads, mer ingående om SEO och webbplatsoptimering. 

Lite kort om mig

30 år gammal och bor just nu i Kristianstad. Jag har alltid varit en arbetsmyra som har tjänat mina egna pengar sen jag var 16 år.  Oftast brukar jag sätta små mål för mig själv för att kunna hålla drivkraften uppe. En drivkraft som får mig att må bra är att jag gillar att hjälpa till och göra skillnad. Oavsett om det handlar om att få kunder att få ett bättre resultat, eller bara hjälpa en kollega som behöver assistans med något.

Att jobba inom service har alltid fallit naturligt för mig med tanke på att jag är en mycket social person som älskar att träffa och lära känna nya människor. Utöver det så tycker jag om att resa och äventyra, och jag har även intresse av träning och fotboll. Manchester United är det som gäller på den fronten.

 

Vad har jag gjort tidigare?

Tidigare har jag jobbat inom handelsbranschen sammanlagt i mer än 10 år. Efter all den tiden var det dags att testa något nytt. Tillslut bestämde jag mig för att söka till en yrkesutbildning inom digital marknadsföring som kändes lagom lång att läsa. Jag har alltid haft intresse av reklambranschen och den här utbildningen såg ut att vara väldigt givande som kunde ge många möjligheter i framtiden. 

Vad gör jag på min fritid?

Det blir oftast att umgås med vänner och familj, mestadels på helgerna. Då brukar vi gå ut och spela lite biljard eller shuffleboard. Det händer också att vi går ut och käkar något gott eller dricker någon öl och bara snacka lite skit. På kvällarna brukar jag kolla fotboll, träna eller bara slappna av med en bra miniserie eller film. 

Varför Topvisible?

Ja med tanke på att jag har intresse av SEO, WordPress och Google Ads så är nog snarare rätt fråga varför inte Topvisible? Här finns väldigt tillmötesgående människor som alla besitter väldigt bred kompetens inom sitt respektive område. 

Vi har haft en del av de här personerna som lärare på Medieinstitutet, så när frågan kom om jag var intresserad av en LIA-plats så var det en “no-brainer”. Det sprids en härlig energi på kontoret och alla strävar att få ut så bra resultat som möjligt med sina kunder, vilket gör topvisible till den ideala praktikplatsen.

Härligt att du tog dig tid och läste lite om mig!

Se nu till att hålla utkik på Topvisibles blogg och Instagram de närmsta veckorna för att se vad jag kommer syssla med under min praktik!


0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *