Digital marknadsföring

André gör sin praktik hos oss!

Lästid: 2 minuter

Mitt namn är André Milesson och är 26år gammal. Har jobbat som it-tekniker i 6 år innan jag kände att det var dags för något nytt. Kände inte att jag utvecklades och heller inte att jag arbetade med det jag brann för. En dag ställde jag mig själv frågan:

-Är detta vad jag verkligen vill göra? Får detta mig att studsa upp ifrån sängen på morgonen med en längtan om vad dagen ska erbjuda? Nä tyvärr. Det var dags att gå vidare helt enkelt.

Idag läser jag andra året inriktning säljare B2B på IHM Business School. WOW! Vilken kvalité denna skola håller. Att jag blir förbered för arbetslivet efter plugget, ja det är bara förnamnet.

Jag visste att jag skulle behöva börja plugga för att kunna ha möjlighet att jobba med något annat än som It-tekniker. Men vad ville jag jobba med? Ja du vet den eviga frågan vi alla ställer oss. En dag klickade jag runt på Google och boom där var den. Det var kärlek vid första ögonkastet . Det pirrade. Här var utbildningen jag sett så fram emot att få träffa.

Har alltid älskat försäljning och kontakten med människor försäljning skapar. IHM är en erkänd skola med riktigt fina referenser, det gjorde beslutet att ansöka väldigt mycket lättare. Med facit i hand ångrar jag inte för ett ögonblick att jag började studera på IHM.

Jag visste att jag ville jobba med försäljning inom strategisk digital marknadsföring. Innan jag kontaktade TopVisible gjorde jag research om företaget. Jag frågade runt inom näringslivet och personerna som haft någon sorts relation med TopVisible var jätte nöjda. Efter ett tag visade det sig att researchen var fläckfri. Hela företaget genomsyrade seriositet. Efter första besöket stod det klart, här ville jag vara!

Mina förväntningar på praktiken är att få möjlighet att utvecklas och få visa vad jag går för. Få utrymme och förtroende att visa min kreativa sida, samtidigt som jag får chansen att lära mig hur TopVisible arbetar för att hjälpa sina kunder öka sin omsättning.

André kommer under vintern och våren att jobba mycket med utveckligen av våra kurser, kontakta honom gärna för mer information om vårt kursutbud och bokning av utbildning på andre.milesson@topvisible.se eller 0703-53 43 72


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.