Mac dator med adwordsstatistik

PPC-expert sökes till snabbväxande digital byrå

Lästid: 2 minuter

Vill du hjälpa e-handlare att förbättra sina mål?

Vi är bland de främsta i Sverige kunskapsmässigt inom sökmotormarknadsföring. Vi arbetar både med betald och organisk sök och för denna rollen gäller att du har fokus på de betalda delarna. Eftersom 95% av Internetanvändarna förlitar sig på Google väljer vi att lägga krutet på Google AdWords men arbetar självklart även med annonser på Facebook, LinkedIn och Bing/Yahoo om så önskas.

6,000 genomförda SEO-test på sju veckor!

TopVisible är en sökbyrå som arbetar med strategisk rådgivning, Google AdWords, sökmotoroptimering och kurser inom digitala medier. Några av våra kunder är Yves Rocher, Telia, Barncancerfonden, CoolStuff, Lunds Universitet, Lundalogik och Ideon Innovation.  Vi tog även första steget mot att bli en mjukvaruleverantör genom att vi för knappt 3 månader sedan lanserade en mjukvara som testar hur väl en webbsida är optimerad för Google och vi har redan haft över 6,000 genomförda test!

Vi har kontor på det nybyggda Media Evolution City i Malmö, nära centralen, restauranger och caféer. Arbetsmiljön är inspirerande och passar vårt flexibla arbetssätt. Vi har inga onödiga möten, det viktiga är att jobbet blir gjort. Vill man kan man alltid sätta sig med sin laptop i husets restaurang, eller varför inte i en skön fåtölj i det öppna landskapet och sätta ihop ett estimat till ännu en spännande ny kund?

Vi startade TopVisible i februari i år och för vårt första verksamhetsår är vi lönsamma med en  omsättning närmare 5 Mkr.

Om tjänsten

Ditt ansvarsområde kommer att vara att fortsätta bygga upp vårt sök-team med fokus på PPC, även om vi alla arbetar utefter de SEO-riktlinjer som finns. Vi fokuserar på Svenska kunder men jobbar även med Europeiska konto. Vi uppmuntrar en testande inställning och ett intresse för att prova nya produkter inom området.

Teamet har tillsammans mer än 30 år samlad erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring, både i Sverige och internationellt. Vi är specialister på våra respektive områden och älskar det vi gör. Det vi förväntar oss av dig är att du har samma driv, intresse och engagemang för PPC som vi har för våra specialistområden.

Du älskar Internet och sökord…

…och har tidigare erfarenhet av annonsering på nätet, helst med Google. Du kanske har arbetat på en annan byrå eller drivit sök-annnonsering internt på ett e-handelsbolag? Du är certifierad inom Google AdWords och kanske även har intresse och kunskap inom Google Analytics och liknande analys-program.

Vi är idag ett team på sex personer och företaget växer snabbt så vi söker dig som är självgående, strukturerad och som gillar utmaningar. Du är engagerad och vill hela tiden lära dig mer samt följer den senaste utvecklingen och de nyaste optimeringsmetoderna.

Vi erbjuder

  • En arbetsplats där alla brinner för sina arbetsuppgifter och har roligt på jobbet!
  • Spännande position i ett ungt bolag med framåtanda
  • Mobilt bredband och laptop som du även kan använda hemma
  • Betalt gym-medlemskap alternativt bidrag för att utöva valfri sport

Anställningsform: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Nästa steg

Kontakta Maria på maria.eckerwall@topvisible.se eller ansök nedan:

[button link=”http://jobb.topvisible.se/apply/9f4Mss/PPCexpert-Skes-Till-Snabbvxande-Digital-Byr.html” size=”large” bg_color=”#8a286e” window=”yes”]Ansök här[/button]


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.