Internetmarknadsföringskurs med Maria

Ny medarbetare på TopVisible med fokus på Google AdWords

Lästid: < 1 minut

Hej! Nu har jag anslutit mig till gänget på TopVisible och hunnit jobba här i drygt en vecka. Det känns otroligt kul och energinivån hos oss alla är hög! Jag har hunnit träffa många av våra härliga kunder och partners, och alla har fått mig att känna mig så välkommen.

Lite kort om mig. Jag föddes i Lund för ett antal år sedan – reste sedan runt i världen med min familj för att återvända till Lund när det var dags att plugga – Lund och Lundakarnevalerna hade man ju hört talas om. Efter den glada studietiden lockade Google över mig till Dublin där vi bodde i 3 år. Jag lärde mig allt om Googles annonseringsprogram, Google AdWords, och fick uppleva vad som definieras som “Googliness”. Vi flyttade hem till Sverige i samband med att vi fick barn och bor nu i Malmö. Jag jobbade ett tag på EuroFlorist som deras SEM och SEO specialist. Sedan bytte jag till att jobba som konsult på iProspect i Stockholm. Till slut fick jag kontakt med Magnus och Jacob och kunde inte stå emot deras charm. Och på den vägen är jag nu lycklig AO-chef för AdWords på TopVisible.

Min vision med denna roll är att vi ska kunna erbjuda fantastiskt bra rådgivning och hjälp inom Google AdWords och kombinera det med den övriga kunskap vi har inom sök på företaget. Jag och min kollega Jonas kommer att ha fokus på AdWords och sponsrade länkar. Magnus och Jacob kommer att fokusera på sina områden som i huvudsak omfattar Kurser, rådgivning, SEO och Analytics.

Hör av er eller kom förbi på en fika – vi sitter på Stora Varvsgatan 6A i Media Evolution Citys lokaler.


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *