Nu är vi en Google AdWords certifierad partner!

Lästid: < 1 minut

Nu är TopVisible en Google AdWords certifierad partner vilket är en kvalitetssäkring för dig som kund att vi har rätt kunskap enligt Google, eller som Google själv uttrycker det:

Det krävs en hel del för att partner ska få denna status. Bland annat måste de klara av proven som visar att de har djupgående kunskaper om AdWords.

Certifieringen gäller våra kunskaper kring Google AdWords i deras sökmotorer, deras displaynätverk samt analys och rapportering kring dessa tjänster. Vill du veta mer om certifieringen så klicka på bilden.

Vi på TopVisible är superglada över att nu även företaget har fått certifieringen, tidigare hade vi endast medarbetare med Google AdWords certifiering.

Det här är Google AdWords

För dig som inte vet vad Google AdWords är eller displaynätverk så är det förstnämnda en annonseringstjänst (betalande) som gör att ni kan exponeras och attrahera kvalitativa besökare till er webiste och som ofta är potentiella kunder. Ni bestämmer hur myckt ni vill investera per månad och betalar endast när någon klickar på era annonser. Google AdWords fungerar mycket bra för B2B-företag och konsumentorienterade företag.
Google’s displaynätverk består bl.a. av en stor mängd websiter där ni kan annonsera genom att välja placering på olika websiter eller sidor men även mot olika målgrupper.
Vill du veta mer om möjligheterna med Google AdWords så hör av dig på telefon: 040-6160888 eller email: info@topvisible.se eller deltag i vår Google AdWords-kurs.


Magnus Äng

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *