Google Partners är här – och det är vi!

Lästid: 2 minuter

TopVisible är nu Google Partners. Detta är ett slags certifikat som Google utfärdar och visar att vi är godkända av Google för att få arbeta som byrå och hjälpa er med er AdWords-annonsering. Det är inte bara till att ladda ner detta märke och lägga upp på sin hemsida utan Google ställer höga krav på oss – vi måste förtjäna det. Vi behöver ta omfattande prov 1 gång om året som visar att vi hänger med kunskapsmässigt. Dessa prov omfattar grundläggande AdWords-kunskap, mer avancerade inställningar, display-annonsering osv. Detta gör att vi ständigt måste vara på hugget och lära oss allt som Google släpper – och det är inte lite. Google ställer även krav på att vi ska ha en viss storlek på vår kundportfölj, detta är för att visa att vi har erfarenhet och en bredd på vår bransch-kunskap.

Google å sin sida ser till att vi som är Google Partners får de senaste nyheterna och att vi får material för att lära oss hur man implementerar diverse produktsläpp och funktioner.

Tidigare hette detta AdWords Ceritified Partners men numera är det alltså Google Partners och stämpeln ni ska hålla utkik efter ser ut såhär:

google partner

Ni som kunder kan därmed känna er trygga i att vi vet vad vi pratar om och att vi fått våran ”OK”-stämpel av Google. Vi har även ambitionen att så många som möjligt av våra anställda ska bli certifierade. Detta är en styrka för oss som byrå men även för den anställde, certifieringen är nämligen individuell och följer därmed med den individen.

Hör gärna av er om ni har några frågor!


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *