Dennis Rextoff TopVisible

Dennis Rextoff – TopVisibles nya PPC-stjärna!

Lästid: 2 minuter
Hej!
Jag är Topvisibles senaste tillskott.
Är 35 år gammal, snart gift & bor i Malmö.
Uppväxt i stockholm men Malmöit sen 2002.

Jag gjorde min värnplikt på Amf1 i Vaxholm, flyttade till Malmö för att studera vid MAH 2003 och blev kvar. Är inbiten Djurgårdare & missar sällan en fotbollsmatch.

Jag har en solid bakgrund inom direktförsäljning och de senaste 7 åren har jag vigt åt digital marknadsföring, främst i Googles kanaler.

Att börja på Topvisible kändes som ett naturligt steg att ta efter mina senaste 18 månader på Googles ETO i Köpenhamn. Jag har även haft förmånen av att arbeta nära några av Sveriges främsta inom SEO och även hållit i utbildningar i ämnet,  bland annat med Topvisibles egna Nicklas Aronsson.

Dennis Rextoff PPC-specialist

Min passion är att driva affärer, mediet är endast ett verktyg, det är “the bottom line” som avgör hur bra jag genomfört mitt arbete och även hur länge samarbeten ska löpa.
Jag har lärt mig att den som vet mest vinner, både på kort och lång sikt, det är viktigt för mig att förmedla mitt kunnande på ett lättbegripligt och underhållande sätt.

Digital marknadsföring må vara logist, spårbart, siffror & data, men människor är sällan logiska.

Jag har tagits emot på ett fenomenalt sätt på min nya jobb! Kunskapsnivån bland medarbetarna är mycket hög och det dagliga arbetet genomförs effektivt och med stor noggrannhet. Topvisible och deras kunder, både befintliga och nytillkomna, kommer utmana och utveckla mig. Jag ser fram emot lägg mitt kunnande till den redan starka bas som redan finns, tillsammans kan det omöjligt leda till något annat en stor succé.

Assumption is the mother of all screw ups
Eugene Lewis Fordsworthe

Om du som läser detta har några frågor om; Mig, Adwords, Sökmotoroptimering eller digital marknadsföring så slå mig en signal eller lägg ett mail. Jag har Svart Bälte i ovan nämnda segment.
Möjligen får jag rådfråga min blivande fru om det är en frågeställning gällande mig som person.

Väl Mött i etern!

Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.