TopVisible tar hem storkovan i Vinnovas entreprenörstävling

Lästid: < 1 minut

Vinnova arrangerar årligen utlysningar för nystartade företag inom flera olika områden. Redan hösten 2012 blev TopVisible utnämnd till ett VINN NU-företag och belönades med 300 000 sek.

VINN NU är en del av Vinnova vars syfte är att “Stärka Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta”. Två gånger om året utlyser Vinnova tillsammans med Energimyndigheten möjligheten för nystartade utvecklingsbaserade företag att vinna pengar. Pengarna ska användas för “att förbereda och tydliggöra tidiga och kommersiellt intressanta produkter eller tjänster så att företaget kan finna en efterföljande finansiering och på sikt bli framgångsrika svenska företag.”

 

I år blev det dags igen; av 130 sökande belönades TopVisible med 400 000 kronor. Pengarna kommer gå till att vidareutveckla vårt verktyg RankTrail som hjälper dig att hålla koll på dina placeringar på sökmotorerna och som i dagarna släpps i skarp version. Med hjälp av pengarna kommer RankTrail, SEO-testet och ny mjukvara knyta ihop olika datakällor och ge e-handlare en tydlig bild över deras digitala närvaro med fokus på SEO. Den kommer också att generera rapporter och tydliga handlingsplaner i syfte att öka e-handlarens omsättning.

“Såklart är det en stor ära att bli utvald bland så många kompetenta företag. Vi kommer framöver lansera mycket intressanta mjukvaror som kommer underlätta för alla som jobbar med digital marknadsföring” säger Fredrik Lethin, VD på TopVisible.

Vill du veta mer om vårt verktyg för SEO-hantering eller vill du veta mer om våra framtida satsningar? Tveka inte att kontakta någon av våra medarbetare eller ring på 040-616 08 88.


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *