Vi bjuder på våra bästa tips på bloggar att följa!

Lästid: 2 minuter

Enligt en nyligen utförd undersökning utförd av BuzzStream och Fractl om hur olika åldersgrupper tar till sig content på nätet är den gemensamma nämnaren bloggar som toppar listan. Det finns massvis med riktigt bra bloggar och nyhetssidor att följa och vi vill gärna dela med oss av ett par stycken som vi tycker är extra bra! Jag har frågat runt bland mina kollegor för att se vad de hittar inspiration och kunskap ifrån och bjuder här på våra bästa tips.

Marias tips:

Googles officiella blogg för AdWords är en riktigt bra källa för nyheter och tips när det kommer till AdWords-annonsering. För att alltid vara med i matchen när det handlar om annonsering på Google är denna blogg ett måste!

adwords.blogspot.se

Gabriellas tips:

Om ni vill få tekniska facebooktips förklarade på ett enkelt sätt är Jon Loomers blogg en grym källa till inspiration. Han ger tips och trix för hur man tar sin Facebook-annonsering till nästa nivå!

www.jonloomer.com

Linus tips:

På Starta-Blogg.se kommer det kontinuerligt upp tips om innehåll, spridning, SEO, sociala medier för bloggare, men det är mycket matnyttigt även för oss andra!

Rekommenderar även inbound.org, även om det är en blogg-aggregator och inte en egen blogg. Är det någon källa jag återkommer till är det Inbound!

Anna-Karins tips:

På Digital Marketing depot kan man ladda ner White Papers, delta i kostnadsfria Webcasts och läsa forskningsrapporter. En bra källa till information om vad som händer i branschen tycker jag!

digitalmarketingdepot.com

Jag vill passa på att slå ett slag för Adam Haglund på Apelögas blogg som jag tycker är riktigt välskriven. Han skriver om allt ifrån affärsutveckling till “att leva som man lär” och avslutar varje inlägg med att tipsa om bra verktyg som han använder i sin verksamhet!

Andra bra nyhetssidor och bloggar att läsa:

googlewebmastercentral.blogspot.se

searchengineland.com

marketingland.com

Så klart är TopVisibles egen blogg även den oerhört läsvärd, vi skriver nya inlägg varje vecka. Gilla oss på Facebook för rykande heta nyheter!


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.