TopVisible med på prestigfylld tech-lista

Lästid: < 1 minut

Det är ju inte fint att skryta, men ibland får man bryta jante-lagen och slå sig själv lite för bröstet. Som i detta fall där TopVisible blivit uttagen till Computer Swedens HIT-lista. HIT, som står för hype, innovation och tillväxt, är en lista med de 50 hetaste IT-bolagen i Sverige med en omsättning under 100Mkr.

“Bara att bli nominerad i denna skara är oerhört smickrande och en stor bedrift för oss”, säger Rolf Widerström som samtidigt tillägger “men visst hade det varit kul att få kliva upp på scen ikväll”.

På TopVisible ser vi nomineringen som ett kvitto på att vi är på rätt väg med verktyget RankTrail. RankTrail har en unik approach på ett annars tekniskt synsätt där Google-placeringarnas utveckling enkelt spåras, kan förbättras och omvandlas till konkreta åtgärder. Lättarbetat för den som jobbar med verktyget dagligen och värdefullt för de som vill se resultat.

Som en direkt effekt av nomineringen skrev Computer Sweden en artikel om TopVisible och området vi just nu verkar i; tekniktäta Dockan. I artikeln säger Rolf:

“Det är stora fördelar med att sitta här. Man kan göra mycket gemensamma aktiviteter med de andra företagen, det är mingel och föreläsningar. De flesta företagen här verkar inom samma område.”

Ikväll är det gala på IDG i Stockholm där vinnarna i HIT-listan utses. På plats är Maria, Felix och Rolf. Följ dem ikväll på Twitter. Garanterat mingelbilder, uppdateringar och kanske lite live-skvaller.


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.