Tjena, Fredrik Uddsten, praktikant från Lunds Universitet

Lästid: < 1 minut

Hallå!

Fredrik Uddsten heter jag och är ny praktikant här på TopVisible – vilket känns super!

Jag är civilekonomstudent vid Lunds Universitet och har riktat in mig på marknadsföring.

Att läsa marknadsföring på Lunds Universitet ger mycket, men eftersom marknadsföringsbranschen utvecklas så fort kan inte alltid utbildningen hinna med. Därför började jag lära mig SEO och Adwords på fritiden – och nu är jag här!

Det började med att jag hittade TopVisible på en lista över de byråer som är Google-certifierade. När jag sedan såg att TopVisible älskar studenter kändes allt rätt och jag skickade iväg en ansökan.

Känslan att jag hittat rätt har hållit i sig sen dess. Det är en skön stämning på kontoret som är lätt att komma in i även som ny praktikant. Men den största anledningen till att det känns rätt är att kompetensnivån är så hög.

Innan jag börjat praktiken trodde jag att jag var rätt bra på SEO, men den illusionen överlevde inte första veckan. Det jag insett nu är att det finns en stor skillnad mellan grundnivå och proffsnivå.

Det känns såklart riktigt kul att jag har så mycket att lära. Hittills har jag hunnit med att gå kursen i länkbygge och fler kurser är inbokade.

Vid sidan av praktiken jobbar jag på min magisteruppsats där jag undersöker affärsmodellen freemium som håller på att bli allt vanligare bland mjukvaruföretag. Dessutom försöker jag göra det mesta av min sista termin i studentlivet innan det är dags överge studierna och gå in i arbetslivet fullt ut.

Vill du som Fredrik också lära dig mer om SEO och Adwords, tveka inte att boka en kurs.


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *