Nu släpper vi fler platser till SEO-kursen på tisdag

Lästid: < 1 minut

 

Anmäl dig här!

SEO-kursen i Malmö på tisdag (4/9) blev snabbt fullsatt så nu byter vi lokaler så att fler kan få plats. Det är först till kvarn på de få platser som finns kvar, om du är intresserad så anmäler du dig här:

>> SEO-kurs i Malmö 4/9

SEO-kursen startar kl.08.30 och pågår fram till kl.12.30. Jag (Magnus Äng) kommer att vara på plats till kl.13 för er som vill diskutera lite vidare om sökmotoroptimering (SEO). Tag med egen dator, trådlöst Internet och fika får du på plats.
SEO-kursen genomförs på Media Evolution City som ligger på Stora Varvsgatan 6A i Malmö, här är vägbeskrivning.

SEO-kursen innehåller det senaste om Google

Under SEO-kursen går vi igenom de viktigaste delarna inom sökmotoroptimering (SEO) och vad du bör göra och även hur praktiskt du skall göra.
Google har det senaste året förändrat en hel del i sin algoritm över vad som påverkar sökresultatet i sin organiska resultatlista (SERP). Detta innebär att om du vill lyckas behålla eller nå topplaceringar i Google’s organiska sökresultat så måste du göra en hel del förändringar i ditt arbete med sökmotoroptimering (SEO). Att arbeta med sin website och att få många länkar från andra websiter är känt sedan länge men numera värderar Google allt högre hur andra beter sig på din website samt hur den påverkas i sociala medier.


Magnus Äng

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *