Rolf Widerström är ny VD för TopVisible

Lästid: < 1 minut

TopVisible har utsett Rolf Widerström som ny VD att leda företaget vidare för både våra kunder och personal.

Rolf har en spännande bakgrund med sina 12-års erfarenhet av sökmotoroptimering (SEO) med ansvar för bl.a. eBay, GroupM och Aegis Media i Köpenhamn. Utöver sin SEO-kunskap har Rolf även annan värdefull erfarenhet som jag tror kan bli till stor nytta för företaget, dels en teknisk bakgrund med bl.a. en IT-utbildning men även erfarenhet av e-handel sedan 1999.

Jag är säker på att våra kunder kommer att få stor glädje och hjälp av Rolfs kunskaper med att nå nya framgångar på Google. Vi på TopVisible är glada för att ha Rolf i gänget och hälsar honom varmt välkommen! Jag och alla andra på TopVisible vill också passa på att tacka vår avgående VD Fredrik Lethin, som lämnar sitt VD-uppdrag på egen begäran, och lyckönskar honom till fortsatt framgång.

Rolf tar över en byrå på uppgång

TopVisible fortsätter framgångsrikt att attrahera nya kunder med sina tjänster inom sökmotoroptimering, Google-annonsering, analytics och sociala medier. Under sina två första år är tillväxten fortsatt hög och företaget omsätter nu ca 10 miljoner kronor samtidigt som TopVisible står inför en ny fas med affärsområdet RankTrail (Internetmjukvaror). RankTrail som vi nyligen lanserade har fått en smakstart och togs väl emot av marknaden och vi räknar med att det kommer att hjälpa många nya företag att nå framgångar med SEO på Google.

Vi befinner oss i en mycket spännande tid där digital marknadsföring är avgörande för många företag och jag hoppas att Rolf och alla andra på TopVisible kommer att få möjlighet att hjälpa dig och många andra att lyckas på nätet! Kontakta Rolf för att lyckas på nätet!


Magnus Äng

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *