Popvisible

Topvisible lanserar ny tjänst – Popvisible!

Lästid: 2 minuter

Content-skapande hos Topvisible tar Ton 🎶

Vi är lyriska att få släppa denna musikaliska nyhet: Nu lanseras äntligen tjänsten Popvisible! Med detta vill vi ta Content-skapandet till nya höjder. Vi har redan idag många strängar på vår lyra och kan erbjuda Copywriting, grafisk produktion och videomaterial men vi saknade den sista knorren, för att få till rätt tonalitet. Så vi bestämde oss för att slå på stora trumman, vi fick hjälp av ledningen med att stämma av, och kan nu med taktpinnen i högsta hand gå vidare med vår stolthet Popvisible.


Vad är då Popvisible?

Frågan är nog mer – vad är inte Popvisible? Vi har tillgång till de flesta instrument, vi kan sjunga, vi kan rimma – vi är helt enkelt otroligt musikaliskt begåvade. Med denna grund kan vi skapa magi. Popvisible kan spela in under alla delar av kundresan, men vi ser nog att vi kan spela an lite extra under Awareness-fasen. Här har vi möjlighet att göra dina åskådare till riktiga die hard fans.

“Vi ökar verkligen expansionstakten med detta initiativ. Kunderna kommer att älska vår musik. Vi tror verkligen på devisen att alla kan sjunga och spela och lever efter Lill Lindfors mantra: musik ska byggas utav glädje och av glädje bygger man musik. Jag tror verkligen vår personal och våra kunder kommer få rikare liv tack vare Popvisible”, – Maria Eckerwall

Hur kan ni anlita Popvisible?

Popvisible behövs i många sammanhang – några exempel ser ni nedan:

 • En säljande jingel till din YouTube-reklam 
 • Hett soundtrack till din TikTok-kanal 
 • Mingel-musik till ert företagsevent 
 • Inledningsmusik för att starta upp ledningsmötet, styrelsemötet, ja alla möten 
 • Möjligheterna är oändliga – ring så spelar vi!

Vad kostar det att anlita Popvisible

Som ni förstår är detta en otroligt unik tjänst och vi har väldigt många minuters erfarenhet av musikskapande. Sådant konstnärligt material kommer ge er ett stort mervärde och det är svårt att prissätta äkta kvalitet. Men som Abba skulle säga, klart att detta kostar Money, money, money. Så för er skull har vi ändå satt ett pris:

 • 5 sekunders jingel att användas på Youtube (obs – får ej användas i annonser där det går att hoppa över – då skadas vår konstnärliga integritet)
  • 50.000:-
 •  Soundtrack till TikTok
  • 60.000:-
 • Helkväll på ert mingel (OBS – tillgång till artister styrs helt av privata scheman då vi respekterar att våra anställda värnar om sina privatliv så bandet kan bli ganska litet – eller jättestort)
  • 100.000:- 
 • Mötesinledningsmusik (Om mötet handlar om att öka motivation inleder vi gärna med en peppande Schlager med inspiration från Linda Bengtzing. Om ni ska komma med jobbiga nyheter på mötet kan vi absolut inleda med tung domedagsmusik för att sätta rätt ton)
  • 300.000:- 

Vi ser fram emot era beställningar och längtar till att få sätta oss och börja komponera för er!

 


APRIL APRIL!!

Tyvärr väljer vi nog att hålla oss till det vi ändå kan – digital marknadsföring. Men är det ändå någon som gillade vår video så är det bara höra av sig!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.