Välkommen Tena – ordningsvakternas drottning!

Publicerat av

Jag heter Tena och är ny på TopVisible. Så jag tänkte passa på att berätta lite om mig själv, vad jag gör här, hur jag känner inför det, och hur jag hamnade här.

 

Hösten börjas med att styra upp här! Ordning och reda, rutiner, kontroll, samt allt som kommer därtill. Med en ekonomiutbildning hoppas jag kunna bidra, men även lära mig. Jag gillar utmaningar, och ser fram emot dessa. Innan jag började på TopVisible jobbade jag som ekonomiansvarig och projektledare på en byrå i Malmö, många av mina lärdomar och erfarenheter därifrån tar jag såklart med mig hit.

Det känns spännande att komma till en digital byrå då det är nytt för mig. Jag tycker det ska bli intressant att få lära sig mer om dessa områden och se vilka uppgifter mina kollegor på TopVisible sysslar med dagligen.

När jag inte jobbar så pysslar jag med lite annat smått och gott, jag gillar att resa (vem gör inte det?) men mest av allt gillar jag ordning och reda och att laga mat (mest för att jag älskar att ÄTA mat). Jag har galet mycket energi och nyfikenhet och har därmed flera bollar i luften och grejer på gång hela tiden. Det här kommer bli en spännande höst, med drivna kollegor, nya utmaningar och intressanta projekt.

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *