TopVisible expanderar – ny säljansvarig!

Lästid: < 1 minut

Mitt namn är Adam och det är min första vecka som säljansvarig på TopVisible den här veckan. Det ska bli en utmanande samt rolig uppgift att få ta mig an försäljningen samt allt som hör till den på TopVisible.

Har aldrig fått chansen att helt på egen hand få styra och ställa, men ser verkligen fram emot det. Att få friheten att få skapa en mall för hur försäljningen ska gå till i framtiden ska bli en grym utmaning samt erfarenhet.

Innan jag började på TopVisible så har jag provat på ett antal olika yrken och branscher. Har bland annat lagt asfalt, arbetat på produktionsavdelningen på Skånemejerier i Malmö men även varit anställd av Försvarsmakten. Dessa yrken har gett mig stor erfarenhet samt chansen att lära känna personer från olika branscher som jag annars inte hade fått chansen att träffa. För två år sedan så bestämde jag mig att börja läsa på IHM Business School i Malmö. Utbildningen som hette Företagsförsäljning gav mig en jättebra grund att stå på och det kommer att ge mig fördelar här på mitt nya jobb 🙂

Nu har jag landat på TopVisible och det ska bli en rolig och spännande men även en utmanande resa. Jag ser fram emot att få arbeta med det sköna gänget på TopVisible samt att lära mig mycket nytt. Hoppas att vi hörs och ses !!!


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.