Nilex

Ny Toppenkund: Nilex och Topvisible inleder samarbete

Lästid: 2 minuter

Till hösten 2020 inleder vi ett nytt samarbete med Nilex, något vi är riktigt peppade inför. Vi kommer att lägga stort fokus på att jobba med att förbättra deras organiska placeringar med sökmotoroptimering och annonsering via Google Ads.

Nilex är experter på ärendehanteringssystem och webbaserad support. I tjänsteportföljen hittar vi bland mycket annat Social Media Management, avtalshantering, Asset Management och ärendehantering. Vad innebär detta då? I en digital tid hjälper de företag att förenkla vardagen med smarta, smidiga och lättarbetade system. Till syvende och sist så är det viktigaste vi har; nöjda kunder. Detta uppnår vi genom att göra kontakt mellan företag och kund enkel och problemfri.

Vi väljer att arbeta med Topvisible för vi behöver ett starkt stöd nu när vi satsar på vår marknadsföring i olika kanaler. Topvisible har en djup kompetens inom SEO, SEM och även hur man som bolag inom B2B effektivt kan utnyttja sociala medier för öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. De är lyhörda och kommer vara en viktig del i vår tillväxtstrategi.

Greger Nilsson, Nilex
Topvisibles kund Nilex

Nilex nya Microsoft Teams integration

Det händer så mycket spännande hos Nilex, vilket är en stor anledning till att vi tycker att det är så roligt att jobba tillsammans med dem. Efter sommaren kommer NSP, Nilex Service Platform, att kunna integreras med Microsoft Teams. En integration som det är stor efterfrågan på bland kunderna och som vi ser fram emot att hjälpa till med att lansera.

Nilex Microsoft Teams integration

Vill ni veta mer om Nilex tjänster, boka en demo bums! Vill ni också jobba tillsammans med oss? Kontakta oss via formuläret ❤️
Anna-Karin Persson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *