Digital marknadsföring

Musikhjälpen 2014

Lästid: < 1 minut

Var 15:e sekund smittas en människa av HIV världen över, många av dem är barn och tonåringar. Vi på TopVisible vill så klart vara med och bidra till Musikhjälpens insamling mot HIV och gör det genom att auktionera ut två kurser – en Distanskurs i SEO med Linus Larsson och en AdWordskurs här i Malmö med Maria Eckerwall.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I en vecka, sammanlagt 144 timmar, sänder Musikhjälpen direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Flow för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof; det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år.

Vi på TopVisible älskar att lära ut och dela med oss av våra kunskaper, vi erbjuder kurser i AdWordshantering, SEO och Analytics. Vi erbjuder både skräddarsydda och allmänna kurser i våra nya luftiga lokaler i centrala Malmö.

Vi tycker att det är viktigt att företag engagerar sig och tar sitt ansvar – vårt senaste välgörenhetsprojekt var med Business Against Ebola och Barncancerfonden som ligger oss varmt om hjärtat. – Anna-Karin Persson 

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att kämpa mot HIV? Börja med att buda på en av våra kurser i SEO eller AdWords!


Anna-Karin Persson

Med en stor kärlek till digital marknadsföring är Anna-Karin en customer success manager med många strängar på sin lyra. Hon är en fena på sociala medier och content och såklart på att göra våra kunder glada och nöjda.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.