Viktor Johnson

Möt Viktor – Topvisibles nya digitala marknadsförare

Lästid: 2 minuter

I början på september tog jag mina flyttkartonger och drog söder ut. Lämnade Stockholm efter 10 år och flyttade till Malmö. Ny stad, nya människor och nytt jobb lockade. Och jag känner redan vilket fantastiskt beslut det var.

Vad har jag pysslat med då?

De senaste 10 åren har jag jobbat med marknadsföring på både byrå och inhouse. Jag har skött betald digital marknadsföring för stora som små företag i alla möjliga branscher, såväl inom Sveriges gränser som runt om i världen.

Att jag fått arbeta med en härlig mix av välgörenhet, kultur, konserter, nöjesparker, e-handelsbolag, bostadsbolag och miljömärkningar har gett mig en kunskapsbank som jag mer än gärna delar med mig av. Favoriterna är paid social och SEM där huvuddelen av min tid läggs.

Mina andra sidor

Men allt i mitt liv är inte bara data och siffror. Jag bryter gärna av med att följa SHL och Malmö Redhawks. Har i skrivande stund inte hunnit vara på Malmö Arena, men det står högt upp på to-do-listan. Jag har själv aldrig spelat hockey, säkert 25 år sedan jag stod på ett på skridskor, men tycker om att röra på mig. Yoga varje morgon, gym och en löptur då och då är några av mina favogrejer.

Annars är kultur och historia lite av min gubbhobby. Stadsvandring bestående av läsande på diverse informationsskyltar sittandes på hus, statyer osv är en kanongrej som alla bör testa! Ju äldre saker är desto bättre, iaf då det gäller historiska föremål, men försöker även hinna med lite modernare fotokonst även om jag tycker att det kan vara en aning mer svårtolkat (se bild).

viktor johnsson

Med det sagt, hör av dig om du vill diskutera digital marknadsföring, hockey eller historia. Eller varför inte ett ”walk and talk” innehållande allt ovanstående?

Hoppas vi hörs!


Viktor Johnsson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.