Möt vår nya SEO praktikant -Victoria Nilsson!

Lästid: < 1 minut

Jag heter Victoria Nilsson och läser Affärsutveckling inom Digital Handel på KYH i Malmö. Jag tar examen i Juni och gör min sista praktik här på TopVisible. Vi har läst många spännande kurser inom bland annat Företagsekonomi, Projektledning, E-handel och Logistik. De kurser som tilltalade mig mest var Digital marknadsföring, Omvärldsanalys samt SEO!

Jag är född och uppvuxen i Lund men har även bott ett par år i Göteborg och London. På min fritid så tränar jag en del samt umgås med mina 3 barn och min man.

Jag har ett förflutet inom detaljhandeln och har arbetat som driftchef under många år men kände att det var dags att gå vidare in i den digitala framtiden. Så när jag kom in på KYH:s utbildning så kände jag direkt att det var rätt väg för mig.

Under hela mitt yrkesliv har jag arbetat mycket med människor och har gått många ledarskapsutbildningar med fokus på bl.a coaching, motivationsfaktorer och problemlösning. Detta kombinerat med den digitala världen tror jag att det blir en perfekt kombination mellan hur kunden beter sig på hemsidan v.s i en fysisk butik.

Det ska bli spännande att göra min praktik här på TopVisible, och jag känner mig hedrad att just jag fick denna chans!

Vi ni veta mer så finns jag på LinkedIn och Facebook.

Väl mött/ Victoria Nilsson


Victoria Nilsson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.