Träffa Alesso – vår nya Digitala Marknadsförare

Lästid: 2 minuter

Halloj! Alesso här, jag är det senaste tillskottet till Topvisibles marknadsföringsteam. Jag har under de senaste åren arbetat med allt från fotografi och webbdesign till grafisk design och digital marknadsföring. Denna resa gör att jag har ett helhetsperspektiv på det grafiska materialet som skapas som vi sedan ska använda för att få er att synas online!

Om mig?

Jag har inte alltid arbetat med detta, även om intresset alltid funnits där. Jag är utbildad arkitekt vid Lunds Universitet och har sedan ett antal år tillbaka drivit eget inom digitalt skapande och design. När jag inte jobbar, även fast det sällan händer, så brukar jag umgås med min fantastiska lilla familj!

Alessandro Lion

Gör jag inte det så hittar ni mig i träningskläder eller med ett förkläde; tyvärr är jag lika tävlingsinriktad inom båda delar – jag måste vara bäst såväl på planen som att laga den bästa rätten. Jag gillar att ständigt utmana mig själv på min resa genom den fantastiska världen av digitalt skapande och marknadsföring. 

Andra sidor?

Förutom digital marknadsföring har jag under många års tid gjort allt från att bygga hemsidor och skapa grafiskt material till att spela in reklamfilmer och fotografera allt från porträtt till produkt. Jag vill ständigt lära mig mer och förbättras inom mitt yrke. Mitt jobb är att se till att du har det bästa möjliga materialet för att synas online, så att du kan fokusera på ert jobb!

Vad gör jag?

Det är en väldigt öppen fråga, men här på Topvisible sitter jag främst med digital marknadsföring. Jag är en del av det fantastiska marknadsteamet här som ser till att ni syns i alla sociala kanaler. Som den pedanten jag är gillar jag att jobba strukturerat och ordnat så att det kreativa och stökiga kan få sin fulla kraft – allt för att det bästa materialet skapas och marknadsförs. Jag brukar säga att ditt företags grafiska identitet och marknadsföring är ert första intryck i det digitala landskapet – så se till att det är minnesvärt och intresseväckande.

Det är där vi på Topvisible kommer in! Tveka inte på att höra av er till oss för att skapa en digital närvaro som ingen annan!


Alesso Lion

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.