Möt Carl-Gustaf – Vår nya medarbetare!

Lästid: 2 minuter

Hej alla läsare! Då var det tid för mig att presenteras 🤓

Mitt namn är Carl-Gustaf men är väl mer “känd” som C-G, för att göra det lite enklare. Jag är nyligen 29 år fyllda och är född här i Malmö! Tre ord som beskriver mig och som jag alltid vill vara är social, energirik och ödmjuk.

Min uppväxt formades av idrotten som min största sysselsättning där valet blev Ishockey som nummer ett innan packningen flyttades till Stockholm och den obligatoriska Militärtjänstgöringen. En resa och väg som lärde mig otroligt mycket om ansvar, respekt och insikten att alltid göra ett bra jobb.
Efter livet i skogen och nästan 8 år i tränings- och hälsobranschen med ytterligare studier och examen i marknadsföring så valde jag att sätta upp nya mål i mitt liv, vad vill jag göra nu? Efter tillslut funnit min nya väg och hittat rätt riktning så landade jag här på TopVisible, vilket jag är väldigt glad över idag!  

När jag inte befinner mig på kontoret så drivs jag av att leva ett aktivt och hälsosamt liv som en stor del av min dagliga rutin. För att inte vara för mycket ensamvarg (vilket jag dock kan uppskatta i sina stunder..) så gillar jag att spendera tid med familjen, sambon och nära vänner. Den senaste tiden så har jag byggt upp ett intresse för att fotografera med gärna städer i fokus och byggnader med dess utåtriktade arkitektur som senare fulländas av redigering och förhoppningsvis en post på instagram.   

 

Så, vad kan jag hjälpa er med då?
Mitt dagliga arbete spenderas i verktyget Google Ads. Här skapar jag och tar vara på möjligheter för just ditt företag att digitalt marknadsföra er, om det så är mot potentiella kunder och/eller redan befintliga kunder, helt i linje med era önskemål. Finns där kanske tankar idag i ditt företag på hur ni ska ta nästa steg i er marknadsföring? Vad det än må vara, så hjälper jag eller mina grymma kollegor er mer än gärna för att se till så era mål uppfylls!

En sista sak jag inte får glömma!

Den 9:e Oktober är det äntligen dags för årets helt klart bästa konferens inom digital marknadsföring – Search Stars! Ett event som du givetvis inte ska missa fyllt med spännande föreläsare och mingel med kollegor i branschen. Så säkra din plats här idag, innan biljetterna tar slut!

Tackar för mig och hoppas att vi ses eller hörs,

Ciao!


Carl-Gustaf Kesselman

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.