Maria Eckerwall blir operativ chef

Lästid: 2 minuter

Maria Eckerwall, som funnits på TopVisible sedan starten 2012, blir operativ chef from februari 2015. Maria har tidigare ansvarat för annonseringsdelen på TopVisible som innefattat både Google AdWords och Facebook-annonsering. Hennes nya ställning betyder inget mindre fokus på PPC-annonsering, men ett större övergripande ansvar över TopVisibles konsult- och utbildningsavdelningar.

TopVisible är en byrå bestående av tre olika arbetsområden; konsultation, utbildning och mjukvara. Byråns senaste verktyg RankTrail drivs till stor del av TopVisibles VD Rolf Widerström och ett team av utvecklare och säljare. En av Marias uppgifter som ny operativ chef blir att styra konsult- och utbildningsdelen i en period av kraftig expansion och högt tryck från kunder och kursdeltagare.

“Jag ser att TopVisible har alla möjligheter i världen att växa. Det bästa sättet för oss att växa och utvecklas – både som individuella personer och som byrå – är att ständigt utmanas av våra kunder och vår bransch. Vi måste acceptera att det område vi arbetar är inom ständig förändring vilket innebär att vi måste hänga med. Jag har varit med om vår resa från 3 anställa till 11 och vill se att vi växer i samma takt framöver!”

TopVisibles kunder har på kort tid blivit fler i antal och större i omsättning. Däckteam, ComHem Företag och Granngården är företag som tillkommit senaste månaderna, samtidigt som flera befintliga kunder fortsätter sina samarbeten med TopVisible under 2015.

Att vara en byrå med tre stötteben är i många lägen en fördel, både ekonomiskt och kompetensmässigt, men för att upprätthålla fokus på allting samtidigt behöver man ibland fördela ansvarsuppgifterna. VD Rolf Widerström berättar:

“RankTrail är nästan som ett litet barn. Vi ser enorm potential i verktyget, men än så länge måste vi hålla noga koll på dess utveckling. Med Maria Eckerwall som operativ chef kommer konsultdelen aldrig känna sig utan uppmärksamhet, vilket ibland kan hända hos en del syskon.”

Maria tillträdde som operativ chef den 1 februari, men på kort sikt påverkas inga kunder. PPC-teamet förstärktes i januari med Gabriella Hansson, som närmast kom från Boozt.com och på sikt väntas fler konsulter ansluta.

Vi på TopVisible hälsa Maria “välkommen” till sin nya tjänst och ser fram emot att få kalla henne chef.

Har ni frågor eller vill veta mer om TopVisible? Ta kontakt med Maria Eckerwall, operativ chef.


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.