Kistamässan: Easyfairs, Onlinemarketing & E-handel 2013

Publicerat av

Den 13-14 mars så flyttade Easyfairs, Onlinemarketing & E-handel 2013 in på Kistamässan i Stockholm. Självklart så närvarade ett team från TopVisible som erbjöd besökarna gratis rådgivning kring sökmotoroptimering(SEO) och Google Adwords. Det var en härlig blandning av spännande personer och företag som vill växa på nätet, vi vill tacka er alla för två trevliga dagar! Under den första dagen så lanserade vi vårt nya verktyg vid namnet RankTrail och vi hade även en tävling under båda dagarna där vi lottade ut kursplatser.

RankTrail – Få koll på dina Google-placeringar

Vår största nyhet som vi presenterade i vår monter var RankTrail – ett verktyg som håller koll på dina Google-placeringar. Sedan Januari så har vårt utvecklingsteam fokuserat på utvecklingen av verktyget för att få en fungerandes demo till mässan. RankTrail fick ett stort intresse från en blandad publik. Om du missade att testa vårt nya verktyg så kan du registrera dig för ett konto som är kostnadsfritt under betaperioden där du inte binder dig till något. Kontona som registreras nu är gratis till och med 22 april.

 

Tävling – Vinn kursplatser!

Under mässans 2 dagar så arrangerade vi en tävling där företag har chans att vinna gratis kursplatser på någon av våra kurser. Vi samlade visitkort och har nu dragit två vinnare som vi kontaktat via mail och vill självklart även passa på att säga grattis till dem här i inlägget.

Vinnare 1: Boxon

 

Vinnare 2: Addnature.com

 

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *