Kenan Skrijelj - ny medarbetare på Topvisible

Möt Kenan – vår nya Digitala Marknadsförare!

Lästid: 2 minuter

Hej allihopa! Nu är det äntligen dags för att presentera mig, ett tillskott i det underbara Topvisible-gänget!

Kort om mig

Mitt namn är Kenan, är 25 år gammal och bor i Helsingborg. 

Med en arbetsbakgrund inom försäljning och en analytisk personlighet fick jag snabbt upp ögonen för digital marknadsföring. Detta resulterade till att jag snabbt fastnade för en utbildning vid IHM Business School i Malmö, och sen dess har jag inte blickat tillbaka. Då detta är en bransch som ständigt utvecklas och förändras, så tycker jag att det passar mig perfekt. Jag tycker om att hålla mig uppdaterad inom massa olika grenar men också att lära mig nya saker. Detta gäller både på jobbet och privat! 

Varför Topvisible?

Efter utbildningens så valde jag att söka mig vidare till Topvisible då jag kände att det var ett företag som ständigt utvecklas och som har en fantastisk approach till arbetslivet – och nu är jag här! 

Jag ser fram emot att få starta min karriär här, och att få hjälpa er att nå nya höjder – med hjälp av Google Ads och mycket annat!

Vad gör jag utanför arbetslivet?

Utöver mitt arbetsliv så spenderar jag tid med att göra massor med saker, helst med min sambo, familj och vänner. 

Jag älskar att hitta nya hobbys, vilket har lett till en två-årig besatthet av golf. Däremot så tycker jag också om att spela padel, vara ute och gå och upptäcka nya platser. Är det fint väder så är det svårt att hitta mig inomhus, utan ni ser mig förmodligen utomhus någonstans där man kan njuta!

Som ett resultat av att jag älskar golf, så gör min hund Sam också det!

 

Sådär, där är ett litet intro av mig! Tveka inte på att höra av er till mig eller någon av mina kollegor om ni undrar något mer om mig eller om oss. 

Vi ses där ute! 🙂

 


Kenan Skrijelj

Behöver du hjälp med att driva relevant trafik genom Google Ads så tveka inte på att kontakta Kenan!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.