TopVisibles goldenboy Jacob Lönroth, medgrundare av TopVisible, röstas fram till Årets unga entreprenör syd

Publicerat av

Framröstad av andra framstående entreprenörer i Södra Sverige tog Jacob Lönroth hem priset som Årets unga entreprenör syd. Jacob tog hem utmärkelsen i hård konkurrens vid entreprenörsgalan på rådhuset i Malmö. Bakom galan och utmärkelsen står entreprenörsnätverket Founders Alliance och dess 600 medlemmar.

– Jag är otroligt hedrad över att ha blivit framröstad som vinnare av Sydsveriges främsta entreprenörer säger Jacob Lönroth.

Vi på TopVisible är stolta över att Jacob fått ta emot denna hedersutmärkelse och ser det som ett kvitto på att vi är på rätt väg. Jacob grundade bolaget 2012 tillsammans med Magnus Äng och Magnus Noord. Idag omsätter vi nästan 10 miljoner och har snabbt etablerat oss på marknaden.

Som VD för bolaget är jag naturligtvis väldigt stolt över att Jacob fått utmärkelsen, säger Fredrik Lethin.

Efter ceremonin intervjuades Jacob och blir i intervjun kallad för både social nörd och renässansmänniska. Inte illa, tycker vi! Se inslaget i sin helhet. Det togs också en hel del schyssta bilder under prisutdelningen. Vill ni återpublicera dessa ska det göras med  hänvisning till topvisible.se.

Vill du jobba med vinnare? Hör av dig så hjälper vi dig synas på webben!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *