Hej Niklas Aronsson – vår nya SEO-guru

Lästid: < 1 minut

 

Tjenare! Mitt namn är Niklas Aronsson och jag började här på TopVisible under Oktober månad. Jag har arbetat med sökmotoroptimering i över 10 år och har även jobbat mycket med konverteringsoptimering och andra former av marknadsföring de senare åren. 2011 flyttade jag till London där jag var SEO – ansvarig för ett stort internationellt företag i en tuff bransch men efter två år av 60 timmars arbetsveckor och tråkigt väder så återvände jag till släkt och vänner hemma i Malmö.

Är en utav få lyckliga som har sitt fritidsintresse som sitt arbete, och som moderator på det svenska seo-forumet försöker jag hjälpa till att utbilda om sökmotoroptimering.

Ranking för stora sökord är förstås viktigt, men det är framförallt relevant trafik som vi alla är intresserade av. Sökmotoroptimering för mig handlar inte enbart om att knipa ranking för en handfull sökord, utan det handlar om att generera kunder åt mina kunder via sökmotorerna.

Hälsa Niklas välkommen i kommentarsfälten! Vill du arbeta med några av Sveriges vassaste SEO-konsulter? Kontakta Niklas för ett förutsättningslöst möte.


Niklas Aronsson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.