Här är Caroline – vår nya RankTrail säljare!

Publicerat av

Hej på er alla!

Caroline Eliasson heter jag och är nyanställd säljare här på TopVisible. Jag arbetar med att sälja vårt optimeringsverktyg RankTrail och tillsammans med befintliga kunder och kollegor få ut det på marknaden. Med RankTrail förbättrar ni er placering på Google, samtidigt som ni kikar närmare på hur det ser ut för era konkurrenter. Verktyget är lättförstått och enkelt att arbeta med, vilket så klart bidragit till den stora framgång vi har idag. Inte bara med RankTrail – utan även våra utbildningar och konsultationsverksamheter!

Kikar man närmare på min historia så har jag jobbat med allt från webbutveckling och webbdesign till försäljning samt entreprenörskap. Förutom att arbeta heltid på TopVisible så håller jag även på att starta upp en egen massageverksamhet där jag är massageterapeut.

Som person är jag väldigt driven och tycker om att ha koll på läget. Ärlig och tydlig kommunikation samt försäljning förespråkas. Du som kund skall alltid förstå vad du köper, ha ett behov av det, och känna att du får den service du förtjänar.

Självklart går det alltid bra att ställa frågor och funderingar till mig, eller boka in mig för en demo av RankTrail!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *