Gabriella Hansson – ny kollega i AdWords-teamet

Lästid: < 1 minut

Hej!

Gabriella Hansson heter jag och började hos TopVisible förra veckan!

Det är riktigt spännande att påbörja min karriär hos TopVisible med ett grymt gäng som är riktigt kompetenta inom digital marknadsföring. Jag kommer främst att arbeta som konsult i Google AdWords (PPC), men så småningom även sätta mig in i och lära mig mer om sökordsoptimering.

Jag har inte har den klassiska bakgrunden inom digital marknadsföring, utan jag är utbildad socialantropolog från Stockholms Universitet och har även testat livet som flygvärdinna!

2012 valde jag att flytta ner till Malmö för att gå en YH-utbildning inom bland annat marknadsföring och ledarskap. Jag skräddarsydde min egen väg genom praktikplatser, där jag tillbringade den sista perioden hos Boozt.com. Vilket är ett av ett av de snabbast växande e-handelsföretagen inom mode i Skandinavien. Jag var hos Boozt i ca ett halvår och lärde mig massor om Google AdWords och onlineannonsering. Jag arbetade främst i det svenska kontot där jag hade huvudansvar med optimering, analys och rapportering, men arbetade även med de andra europeiska marknaderna.

Det ska bli riktigt spännande att nu börja arbeta med kunder inom en rad olika områden samt att utveckla min kompetens inom digital marknadsföring!

Vill du jobba med vår nya kollega och förbättra resultaten på AdWords? Kontakta Gabriella med en gång, så hjälper hon er att komma igång med er annonsering!


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.