TopVisible välkomnar Fredrik Lethin som ny VD!

Lästid: < 1 minut

Hej! Mitt namn är Fredrik Lethin och har precis börjat som VD för TopVisible. Jag tänkte nu ta tillfället i akt och presentera mig kort här på TopVisible.se.

Jag gillar verkligen utmaningar och ser definitivt TopVisible som en otroligt spännande sådan. TopVisible består av ett riktigt härligt och kompetent gäng och min uppgift blir att leda teamet framåt. Jag kommer att fokusera på stärka vår position på marknaden och se till att vi kommer att ha fortsatt stark tillväxt, inflöde av nya kunder och samtidigt se till att våra befintliga kunder får service i världsklass.

Tidigare så har jag arbetat som Nordisk E-commerce Manager på Yves Rocher. Jag fick vara med på en otrolig resa där jag fick bygga upp en hel E-commerce avdelning och drev upp både omsättning och lönsamheten markant.

Från Yves Rocher har jag erfarenhet av TopVisible som leverantör och jag kan försäkra er om att de levererar! Tillsammans med dem ökade vi försäljningen med nästan 50% inom både SEM/Adwords och SEO.

Innan Yves Rocher jobbade jag i Köpenhamn som Nordisk Produktchef på Bonnier och har även en bakgrund som projektledare och analytiker.

När jag inte jobbar så älskar jag att resa och idrotta. Jag är bosatt i Helsingborg  tillsammans med min sambo Maria.

Jag ser fram emot att kasta mig in i TopVisibles värld och hoppas vi ses där!

Önskar du att komma i kontakt med mig så kan du skicka ett mail på fredrik.lethin@topvisible.se


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.