Fanny Hansson TopVisible

Fanny Hansson – TopVisibles senaste tillskott!

Lästid: 2 minuter

Hej allihopa, här har ni TopVisibles senaste tillskott i teamet. Min och TopVisibles vägar möttes för första gången i höstas när jag genomförde min praktik här på kontoret under en 10 veckors period. Här kan ni läsa lite mer om mig i mitt första blogginlägg som jag skrev i höstas. Jag trivdes så bra att jag valde att utföra min praktik här även under våren. Och efter det var jag fast. Jag är så glad att jag har fått möjligheten att jobba på TopVisible och jag går till mitt jobb med ett stort leende på läpparna varje dag. Jag tänkte jag skulle presentera mig ytterligare så ni får lära känna mig lite bättre.

 

Sneakersfantast som gillar att resa

Okej så vem är jag utöver en sneakerfantast som gillar att se på serier och reser så ofta jag bara kan. Jag är born and raised i Malmö. Tro det eller ej men de finns faktiskt de som är födda här. Annan (o)nöd(vän)dig information om mig är att jag älskar choklad, jag är ett mellanbarn med allt vad det innebär, jag har nära till skratt mest hela tiden och jag har en dröm att bo i New York en vacker dag.

Chocolate lover

Efter gymnasiet började jag arbeta inom detaljhandeln i Köpenhamn. Efter att ha jobbat där i två år sa jag sa upp mig för att dra på en jorden runt resa i fyra månader. När jag var hemma igen så började jag arbeta som butikschef i Malmö. Efter det följer flera år inom detaljhandeln på olika positioner och lite studier ovanpå det. Jag har alltid brunnit för att driva affärer, analysera siffror och gräva ner mig i data för att hitta möjligheter till förbättring. Utmaningen med analys är att sätta gränser då de alltid finns mer data att analysera. Nu har jag gått från att arbeta med fysiska kampanjer till digitala kampanjer och jag trivs hur bra som helst.

 

Min roll på TopVisible

Jag kommer främst arbeta med AdWords men jag kommer även stötta mina kollegor i olika SEO projekt. Jag trivs med att arbeta på en arbetsplats där man får lov till att vara delaktig i företagets utveckling och ser en stor vinst i att arbeta som konsult då jag får lov att arbeta med olika människor som är väldigt kompetenta inom vad de gör. Det är en bransch som tvingar en att vara på tårna och man måste konstant uppdatera sig. Det är det som är både roligt, läskigt och utmanande. Hur läskigt det än är att gå utanför sin comfort zone så har jag alltid gillat utmaningar. Det är ju där the magic happens. Här är några av mina tips på var du med kan hålla dig uppdaterad för att optimera ditt resultat: SearchEngineLand och självklart Googles egna ThinkWithGoogle

 

Jag kan inte tänka mig en bättre arbetsplats och jag ser fram emot en spännande höst här på TopVisible med mina härliga kollegor. Är du intresserad av att praktisera på världens bästa arbetsplats? Eller är du intresserad av några av våra digitala tjänster? Kontakta oss här så hoppas jag att vi ses!

 


Fanny Hansson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *