Elisabeth - ny på jobbet

Möt Elisabeth – vår nya Digitala Marknadsförare!

Lästid: 2 minuter

Hej!

Elisabeth heter jag och är det senaste tillskottet här på Topvisible! Jag är anställd som Junior Digital Marknadsförare och ingår i Topvisibles konsultteam.

Vem är jag? Ska vi börja med min utbildning inom digital marknadsföring?!

Jag har en examen från den fantastiskt roliga och lärorika yh-utbildningen Digital Analytics Specialist som jag tog på IHM Business School

Det bästa med att studera en yh-utbildning är att man får chansen att vara ute på företag och lära sig hands-on om hur branschen fungerar. Framför allt passade det mig väldigt bra, eftersom jag gillar när det händer saker och man får känna att man gör nytta. 

Själv hamnade jag på spännande företag som ViktVäktarna, Thule och Contentor, en salig blandning där jag arbetade med allt från SEO och konverteringsoptimering till Google Ads.

Hur hamnade jag i den här branschen?

Jag har arbetat på SAS som flygvärdinna under 14 fantastiska år. Jag har hunnit flyga kort och long haul. Stött på glada, arga, stressade och berusade människor. Flugit kungafamiljen och en och annan Hollywoodstjärna. Firat jul i Bangkok och nyår i Peking. Men tillslut, efter alla mina roliga äventyrsår på SAS vågade jag ta steget, lämna det trygga och följa min andra passion, att få nörda ner mig i data, analys och beteende. Så glad jag är att jag tog steget för oj vad skoj det är 🙂

Hur är jag som person?

Jag är en tävlingsmänniska som älskar att mäta resultat och analysera hur saker kan förbättras. Jag älskar utmaningar i alla dess former. Därför, när jag hör orden ”det där går aldrig” händer det något i mig. 

För att må bra och få energi måste jag röra på mig. Då blir det gärna boxning, crossfit eller löpning. 

 

Med detta grymma team på Topvisible ser jag fram emot min nya resa i den digitala världen! Vill du komma i kontakt med mig eller någon av mina nya kollegor? Kolla in vår medarbetarsida

 


Elisabeth Jönsson

1 svara
  1. Lars Jarkell
    Lars Jarkell says:

    Välkommen! Flygvärdinna lät som ett härligt äventyr, men kan samtidigt förstå att 14 år räcker. Lycka till med nya tjänsten!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.