chatgpt-magi rubrik

Digitala nyheter v.21 – TopPicks

Lästid: 2 minuter

ChatGPT-appen släppt för iOS

chatgpt ios-vy

🤖 Here we go! En ChatGPT-app för iOS har just släppts i USA och en för Android är på gång. Detta ger användarna möjlighet att direkt från sina mobila enheter interagera med konversationsbaserad AI.

Appen vill erbjuda en användarvänlig upplevelse och detta visar OpenAI:s fortsatta engagemang för att göra AI-teknik tillgänglig för en bredare publik. Håll utkik! Appen släpps globalt inom de närmaste veckorna. Läs mer om ChatGPT-appen här!

Säg hej till Google-InspectionTool

inspection-tool skärmvy

Spindla loss! 🕷️ Lyft på hatten för Google-InspectionTool. En kraftfull webbcrawler för Google Testing Tools som syftar till att hjälpa webbplatsutvecklare och SEO-experter att förbättra sina webbplatser.

Med avancerade funktioner för granskning och analys ger InspectionTool användarna möjlighet att identifiera och åtgärda potentiella tekniska problem. För att optimera både SEO och användarupplevelse. Läs mer om Googles ny spindel-funktion här!

Meta lanserar konkurrent till Twitter

barcelona-app skärmvy

¡Ve, ve! 👏 Meta förväntas släppa en app-konkurrent till Twitter nästa månad. Just nu titulerad: Barcelona. Heja, heja, säger vi! Den nya appen förväntas erbjuda liknande funktioner och möjligheter som Twitter till användarna. Så. Detta markerar Metas ambition att utöka sin närvaro inom sociala medier och ge användarna fler alternativ att välja mellan.

Blir spännande att se hur Barcelona-appen kommer att påverka sociala medier-landskapet och konkurrensen mellan olika plattformar. Enligt bilden, som är från ICYMI:s Lia Haberman, så spås den nya appen vara en förenklad version av Twitter. Time will tell. Läs mer om Barcelona-appen här!

5 klickbara popcorn! ⬇️

🍿 HUMMY: svensk plattform vill prioritera användarsäkerhet

🍿 YOUTUBE: aktiverar icke hoppbara 30-sekunders tv-annonser

🍿 GA4: nya metrics och dimensioner aktiverade i Audience Builder

🍿 GCLID: nya URL-parametrar förbättrar annonsspårning på iOS-enheter

🍿 META: introducerar Meta Lattice som förutspår annonsrespons med hjälp av AI

Missa inte! ⬇️

Topvisibles gratis-webbinarium om sociala medier och AI. Tisdag 30 maj. Läs mer och anmäl dig nu!

Stå ut i bruset på sociala medier