2013 – en årskrönika

Lästid: < 1 minut

Ett fantastiskt år för TopVisible

När året startade trängdes fyra personer på 12 kvadratmeter och när vi summerar året är vi tio anställda och har nästan dubblat vår omsättning. Inget av detta hade varit möjligt utan kompetenta medarbetare och sköna kunder. Här kommer en kort summering av 2013 från vår synvinkel.

Nya medarbetare

Under året har vi anställt Hanna, Linus och Rolf på konsultsidan. På mjukvarusidan har vi haft nöjet att välkomna Olle och Jens. Vi går in i 2014 med ett starkt team och hoppas kunna välkomma fler nya medarbetare under det kommande året.

Unik mix

Under året lanserade vi även vår första mjukvara – RankTrail.

Vi är inte en byrå i mängden som säger sig kunna hjälpa kunderna synas på Google. Vi har utvecklat en mjukvara som bevisar resultatet av vårt SEO-arbete. Under våren kommer vi släppa massor med spännande funktioner i RankTrail, håll dig uppdaterad på bloggen!

Populära utbildningar

Vi gillar att dela med oss av vår kunskap. Under året som gått har vi gästföreläst på mängder av seminarium och konferenser. Vi har dessutom haft mer än 1500 deltagare som gått kurser hos oss. Under 2014 utökar vi utbudet av kurser och kommer att ha kurser i AdWords, Sökmotoroptimering, Analytics och Social Media.
Vill du också lära dig mer? Signa upp för vårt nyhetsbrev!

 

Grymma vänner

Jag vill passa på att tacka alla medarbetare, kunder och samarbetspartners för året som gått och ser fram emot ett nytt spännande år.
Ett särskilt tack till våra sköna grannar, MyNewsDesk & GoodOld och tack Nordisk Ehandel och SP för ett bra samarbete som fortsätter in i 2014.

Vill ni veta vad som händer 2014 har våra medarbetare kikat i kristallkulan.

God fortsättning på er alla!
Fredrik Lethin
VD TopVisible AB


TopVisible

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.