Din webbläsare stöds tyvärr inte längre då du kör en äldre version av Internet Explorer. Vänligen uppgradera till t.ex. Google Chrome: https://www.google.com/intl/sv/chrome/. Ett alternativ är att uppgradera till Internet Explorer 8 eller senare. Tack för din förståelse!

Gör ett gratis SEO-test

Få en checklista med förslag på förbättringar av din webbplats.

Question
Question
  • 31673 st SEO-test har genomförts
  • SEO-testet ger dig ditt resultat och din checklista på under en minut
Drop-shadow

Hur bra är din webbplats sökmotoroptimerad?

Med hjälp av vårt gratis SEO-test får du på under 1 minut reda på hur väl din webbplats är optimerad för sökmotorerna. Tillsammans med ditt resultat får du en enkel checklista med förklaringar över vad som behövs förändras på din webbplats för att komma högt upp på Google!

Fyll i den sökfras du önskar synas för, ange sedan den webbsida på din webbplats som du önskar testa för denna sökfras. Webbsidan kan alltså vara din förstasida, en kategorisida, produktsida eller en annan undersida på din webbplats. Läs mer

En bra tumregel är att skapa en specifik webbsida på din webbplats för varje sökfras som är viktigt för dig och att optimera denna webbsida enligt resultatet från detta SEO-test. Säljer du t.ex. lila skor bör du skapa en undersida som t.ex. har webbadressen http://www.dinwebbplats.se/lila-skor och testa denna webbadress för sökfrasen "lila skor" i vårt SEO-test.

Observera att vårt SEO-test endast analyserar informationen på din webbsida. Utöver detta bör du även arbeta med att göra din webbplats populär hos andra så att de länkar till dig, delar webbplatsen över sociala medier osv. Dessa faktorer påverkar också hur högt på Google du syns.

På vår populära SEO-kurs kan du lära dig mer om sökmotoroptimeringens grunder. Vi på TopVisible håller även en Google Analytics-kurs och en Google AdWords-kurs i Stockholm, Göteborg samt Malmö och har idag utbildat över 400 företag.

* Erbjudandet gäller från och med att du har registrerat ditt konto

Så här genomför du SEO-testet:

gratis seo test