Lär er digital marknadsföring med oss!

Ring oss för mer information – 040-6160888

Medgrundare & digital strateg

16 års erfarenhet av digital marknadsföring från egna företag och kunduppdrag över hela Europa, allt från e-handelsföretag som EuroFlorist, SkickaTårta.se till Tripadvisor, Telia, Oatley, IKANO, Axis Communication och Tetra Pak.
Van utbildare och föreläsare för bla Berghs School of Communication och IHM Business School.
Ohälsosamt förtjust i den svenska fikan och snart utbildad Tesommelier.

VD

070-953 12 08

Maria Eckerwall är lycklig VD på TopVisible. Hon har jobbat med Google AdWords och onlinemarknadsföring sedan 2006. Efter 3 år på Google i Dublin har hon jobbat med ett några av Sveriges största annonsörer genom att jobba hos slutkund men även på byråer. Maria älskar att stå på scen och antingen sjunga eller utbilda inom digital marknadsföring och analys. Hon var med och startade TopVisible och brinner för att skapa en fantastisk byrå – för både kunder och medarbetare!

Senior Digital Marknadsförare

076-036 56 35

Erik är Senior Digital Marknadsförare på TopVisible. Han har mer än 10 års erfarenhet inom online marknadsföring, och har jobbat på både kund och byråsidan. Mätning och optimering är huvudingredienser i hans dagliga arbete, gärna med en krydda teknik. Han älskar att anamma komplexa utmaningar online och strukturera till solida digitala strategier.

Digital marknadsstrateg

070-353 43 72

Niklas Aronsson har jobbat med SEO sedan 2003, och arbetar med digitala strategier för våra kunders räkning. Fokusen ligger på att öka den kvalitativa trafiken med hjälp av strategier och arbetssätt som inte bara ska fungera idag utan även hålla när Google gör framtida uppdateringar.

“Det kändes som allt presenterades i logisk ordning och lagom ingående. Bra med småpauser genom hela föreläsningen så att man kan hålla upp intresset!”

Plats

Kategori

Socialisera med mera