Fredrik Johansson, SEO-ansvarig

Publicerat av

Hej! Mitt namn är Fredrik Johansson och har under ett tag ansvarat för utvecklingen av den delen av TopVisible som arbetar med sökmotoroptimering (SEO). Jag tänkte presentera mig kort här på TopVisible.se. Ni kommer se mycket av mig här på bloggen där jag regelbundet kommer att blogga och har vi båda tur så kanske vi även kommer att arbeta tillsammans.

Jag älskar utmaningar och ser definitivt TopVisible som en otroligt spännande sådan. TopVisible består idag av ett riktigt härligt och kompetent gäng inom olika områden och uppgift är att leda ett SEO-team i världsklass.

Innan jag har hunnit presentera mig här på TopVisible.se så har vi en SEO avdelning med 10 kunder, rekryterar personal för fullt och den senaste kunden är Tailor Store som vi hjälper både lokalt och internationellt.

Tidigare så har jag arbetat som sökmotoroptimerings ansvarig på två olika företag. Jag driver tillsammans med min sambo Camilla Jacobsson även eget företag som fokuserar på startups på internet, inkomsterna och trafiken kommer framförallt via Google. Ett exempel är Rabattjakt som samlar rabattkoder till svenska och danska(Rabatjagt) nätbutiker. Jag är även delägare i Dentasy som säljer tandblekning för hemmabruk på nätet.

Tack vare dessa spännande verksamheter på internet och tidigare jobb mot företag genom åren så har jag fått stor erfarenhet. Sökmotoroptimering är något som utvecklas väldigt fort, det gäller att hänga med i svängarna och verkligen förstå vad som händer. Något som alltid har varit samma sak och kommer förbli så är att det handlar om att få ut sitt varumärke på internet. Syns du så finns du.

Önskar du att komma i kontakt med mig så kan du skicka ett mail på fredrik.johansson@topvisible.se eller varför inte följa mig på Twitter: Fredrik Johansson.

Dela gärna!

4 Comments

Stefan Janson

Spännande, lycka till med jobbet.

Man blir lite nyfiken på ditt företag som du nämner fokuserar på startups, sedan ger du Rabattjakt som exempel, hur får du ihop rabattkoder och startups?

Reply
Fredrik Johansson

Tack, spännande tider!

Rabattjakt har länge bara varit en affiliate sajt, men har under den senaste tiden fått folk som arbetar fokuserat på den och utvecklar en modell som kommer skala snabbt över flera länder och med växande/intäkter som fokus. Det för mig, är en startup – en tjänst/business med fokus på att växa. Om det är rabattkoder eller inte spelar ingen roll :-). Men en mer korrekt beskrivning om företaget hade varit att vi fokuserar på saker som får sina intäkter från huvudsakligen Google.

Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *