Bild föreställande praktikant Fredrik Johansson, han står framför en vägg med grafitti

Fredrik “Burran” Johansson – Topvisibles nya praktikant!

Lästid: 2 minuter

Här har ni mig Fredrik “Burran” Johansson! Jag studerar Webbkommunikatör sociala medier programmet på Medieinstitutet i Malmö. I tio veckor ska jag ha min praktik hos Topvisible. Här ska jag insupa mig kunskap där video och copy kommer vara de områden jag främst kommer att jobba inom. Det ska bli redigt kul att vara här och jag både tror och hoppas att jag ska passa in bra i gänget. Jag har varit här knappt två dagar och redan fått en påse med godis, så det känns som en väldigt bra start iallafall! 

Varför är jag här?

Anledningen att jag ville vara praktikant hos Topvisible var att jag under min utbildning haft nöjet att ha flera av medarbetarna som föreläsare. De vara alla väldigt kunniga, samtidigt som de berättade om byrån som en väldigt härlig arbetsplats. Dock fick jag veta att de inte skulle ta in fler praktikanter för våren. Så lite uppgivet insåg jag att jag inte skulle få en chans ta del av allt det härliga. Men så plötsligt fick jag veta genom skolan att Topvisible trots allt behövde en praktikant. Jag sökte, var supernervös, hade intervju, var ännu mer supernervös, fick praktiken, var superglad, och nu är jag här och är fortfarande superglad! 

Jag har tidigare en bakgrund inom filmbranschen med manus och berättande som min stora passion. Detta är något jag tagit med mig in i min kommunikationsutbildning och att inspirera och skapa känslor med det skrivna ordet eller rörlig bild är något av det bästa jag vet. Därför är det extra kul att vara här på Topvisible, då jag är säker på att här kan jag lära mig ännu mer och förfina mina kunskaper 

Vem är då Fredrik? 

Jag heter som jag tidigare nämnt Fredrik och jag är en 33 årig skånsk smålänning med själen i Dalarna. Som både testat på att vara DJ, metal-gitarrist och rappare. Försökte även bli bra på fotboll som liten, men fick en boll i magen första träningen och så blev det inget mer med det. 

Något som jag dock verkligen älskar är Rollspel! Rulla tärningar och låtsas att man är en riddare som dödar drakar – I love it! Vet du inte vad jag pratar om? Lugn, det är sällan som folk gör det. Men jag kan säga att alla som testat tycker det är sjukt kul! Så vill du testa rollspel så tveka inte att hojta, allt som behövs är lite fantasi! 

En bild av hur det kan se ut under en rollspelskväll. Hjältarna har precis besegrat en farlig fågel Fenix.

Förutom att skriva och berättande är brädspel något jag verkligen uppskattar. Inom min vänskapskrets är jag den givna quiz-mastern. En perfekt kväll för mig spenderas runt ett bord med goda vänner och mängder av spel (Om min fästmö skulle fråga är det såklart en romantisk middag med henne som är den perfekta kvällen).

 

Det var lite om mig! Så tack för mig och ha de fint! 


Fredrik Johansson

Fredrik är inne på slutspurten av sin utbildning Webbkommunikatör sociala medier på Medieinstitutet i Malmö. Han spenderar tio veckors praktik hos Topvisible. Han har gedigen erfarenhet av film samt en stor passion för berättandets kraft.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.