Emelie gör sin praktik på TopVisible

Vår nya PPC-praktikant – Emelie presenterar sig!

Lästid: 2 minuter

 

Hej, Emelie heter jag och är TopVisibles nya praktikant med fokus inom PPC. Jag kommer från en liten by utanför Hässleholm. Men har sen lite mer än ett år tillbaka bott i Malmö, då jag valde att börja plugga en utbildning som heter E-business Manager på Handelsakademin i Malmö.

Handelsakademin är en yrkeshögskola vilket innebär en hel del praktik. Jag är ute på min andra praktikperiod som jag fått möjlighet att göra hos TopVisible. Under min första praktik var jag hos ett företag som heter SwedalaOutlet.se som säljer märkeskläder till ett riktigt bra pris.

Innan jag bestämde mig för att börja läsa jobbade jag på ett företag som tillverkar lampor. Min huvudsyssla där var att montera ihop lamporna. Har även jobbat några år inom detaljhandeln. Efter att ha jobbat i två helt olika branscher ville jag testa något nytt och gav mig in i den digitala världen. Då jag sedan barnsben velat bli entreprenör kan jag förverkliga den drömmen inom e-handel.

Jag måste säga att jag diggar appen Snapchat där du kan följa allt från vänner, kändisar och företags vardag, du bestämmer. Man bestämmer själv hur länge bilden eller videon ska visas därefter försvinner den. Jag ser det som ett väldigt snabbt och smidigt sätt för ett företag att marknadsföra sig på. Samtidigt som det mest troligt visas för företagets målgrupp, då man själv väljer vilka man vill följa.

Min praktik

TopVisible var ett självklart val för mig då jag vet att kunskapen här är hög. Som jag skrev i början har jag valt att fördjupa mig i Google AdWords som jag tycker är ett jätteintressant verktyg. Jag hoppas även få en inblick i SEO. Har redan hunnit gå en grund-kurs i AdWords som jag tyckte var väldigt givande. Fick ett fint bemötande av teamet, känner på mig att mina åtta veckor här kommer gå fort och vara väldigt lärorika. Tiden går fort när man har roligt sägs det.

Min fritid består av att umgås med familj, vänner och pojkvän, träna och fika. Jag älskar att fika!

Vill ni veta mer om TopVisible och deras kurser, klicka HÄR!


Maria Eckerwall

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *