Andrea Norrström gör sin praktik hos TopVisible

Andrea – TopVisibles nya SEO-praktikant

Lästid: 2 minuter

Hej!

Mitt namn är Andrea Norrström, jag kommer från Göteborg men sedan två år tillbaka bor jag här i Malmö och trivs jättebra. Innan jag flyttade till Malmö jobbade jag på Swedegas där jag arbetade med uppdatering och utveckling av företagets webbplats, väldigt kul och lärorikt.

Den digitala världen är väldigt intressant och jag är fascinerad av hur mycket man faktiskt påverkas av den dagligen. I augusti förra året  påbörjade jag en yrkesutbildning som är inriktad på e-handel och digital marknadsföring. I utbildningen ingår tre praktikperioder och jag gör nu min första period. Jag har hört mycket gott om TopVisible och eftersom jag gärna vill lära mig mer om SEO och digital marknadsföring kändes detta som en perfekt praktikplats för mig.

I november startade min pojkvän och hans kollega ett e-handelsföretag, Toys4Kids.se, som säljer leksaker och barnvagnar på nätet. Jag är med och utvecklar sidan och sköter sociala medier. Vi använder oss av dropshipping vilket betyder att vi inte behöver ha något eget lager, perfekt för nybörjare. I januari kom första ordern! Det är extra kul för mig nu när jag pluggar och lär mig nya bra saker om e-handel och digital marknadsföring.

Jag tycker om att utmana mig själv, någon sa till mig att man ska göra något nytt en gång om året och det försöker jag hålla. Förra året var målet att ta grönt kort i golf (jag misslyckades) och året innan sprang jag Göteborgsvarvet. Årets utmaning är att ta grönt kort och denna gången ska jag klara det.

Om ett år är jag klar med pluggandet och ska ge mig ut i verkligheten. Jag skulle gärna vilja jobba med SEO som jag tycker verkar jätteintressant.

Jag ser fram emot åtta spännande veckor och är helt säker på att jag kommer att lära mig massa nytt!

Är du också intresserad av att göra din praktik hos TopVisible? Läs mer här.


Andrea Norrström

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *