Topvisible gör er synliga på webben – utan extra arbete

Vi älskar Google

Topvisible är en digital byrå som arbetar med strategisk rådgivning, kampanjhantering och kurser inom digitala medier. Vi arbetar med Google’s tjänster dagligen sedan 10 år tillbaka.

  • Google Ads kampanjhantering arbetar vi med sedan 2003 och vi har djup erfarenhet av stora investeringar och internationella kunder.
  • Sökmotoroptimering (SEO) är det viktigaste verktyget om man vill få kvalitativa besökare till sin website. Vi arbetar med egna projekt sedan början av 2000-talet och har erfarenhet av SEO för e-handelsföretag, B2B-företag och företag med konsumentförsäljning.
  • Google Analytics anser vi är ett av de bästa webstatistik- och analysverktyg som existerar och används av oss genomgående vid alla typer av digitala medieaktiviteter.
  • YouTube är världens största kanal för videosök och perfekt för sociala medier för både vår egen och kunders ändamål.

Från starten

Topvisible startades av serie-entreprenören Jacob Lönroth som har över 10 års erfarenhet av webbutveckling. Magnus Äng drev tillsammans med kollegan Magnus Noord företaget TopSEM med liknande verksamhet. Under 2011 gick verksamheterna samman under företagsnamnet Topvisible AB.

De som var med från starten! Magnus Äng, Maria Eckerwall och Jacob Lönnroth.

De som var med från starten! Magnus Äng, Maria Eckerwall och Jacob Lönroth.

Certifierade

På Topvisible är vi Google-certifierade inom Ads för annonsering både i Googles sök- och display-nätverk. Vi är även certifierade inom Google Analytics, ett kraftfullt webbanalysverktyg.

Utöver detta är Topvisible medlem i Google Partners där vi genomför löpande utbildningar. Via Google Partner håller vi oss ständigt uppdaterade med det senaste inom Ads och kan enkelt komma i direktkontakt med Google.

 

… och förälskade i Sociala Medier!

Vi arbetar med sociala medier dagligen sedan 2004.

Bloggare är några av de viktigaste påverkarna idag och vi är många som bloggar, fler än du säkert tror! Dessutom inom alla slags ämnen som exempelvis bakning, fiske, teknik och industri. Bloggarna är en del av sociala medier likaväl det som sker på YouTube, Flickr, Twitter och Facebook. De sociala medierna är många och det är viktigt att arbeta fram sin strategi innan man ger dessa nya möjligheter en seriös chans.

Google visar givetvis innehåll från sociala medier i sina resultat vid sökning i deras sökmotor – och trenden är att detta ökar allt mer. Detta innebär att om du vill uppnå topplaceringar på Google så måste du även förstå våra beteenden på Internet, både i sociala medier och på webbplatser.

Du kan maila oss på info@topvisible.se

Testimonials

Topvisible ska ta på sig äran för en stor del av den över 50-procentiga försäljningsökning vi har haft de senaste sex månaderna.

Carl Geijer – Barnskobutiken

Jacob på TopVisible är en skarp kille som man gärna vill jobba med. Om du letar efter någon som är engagerad och djupt kunnig på Ads så är Jacob er man!

Stefan Ström – UtopiaPeople

Jag vill rekommendera den här till alla företag, stora som små som aktivt arbetare med Googles verktyg för annonsering och analys. Det är väl värt pengarna och en liten investering som kan ge goda resultat. Läs hela intervjun!

Cecilia Welch – Phonera

Socialisera med mera