Victoria Nilsson

Möt Victoria – Topvisibles Sales Coordinator

Publicerat av

I am back!!

Senast jag bloggade här var för 6 månader sedan. Efter tolv veckor lämnade jag min praktik med ännu mer kunskap om SEO och branschen i sin helhet. Nu är jag otroligt glad att jag har fått chansen att komma tillbaka till Topvisible igen. Denna gång som anställd!

Victoria Nilsson

När jag inte befinner mig på kontoret så gillar jag att spendera tid med familjen, nära och kära. Att organisera och hålla en stor middag med mycket vänner och familj är det bästa jag vet. Något annat som ligger mig varmt om hjärtat är att träna. Jag har spelat både handboll, golf och fotboll, men just nu löptränar jag inför ett stort lopp i höst.

Vad kommer min roll på Topvisible vara?

Jag kommer att arbeta som Sales Coordinator tillsammans med gänget här. Det innebär en massa roliga och spännande saker som försäljning, affärsutveckling och kundhantering. Vill ni prata mer om hur vi kan hjälpa er med den digitala närvaron? Kontakta mig gärna!

En sista sak jag inte får glömma!

Den 10:e Oktober är det äntligen dags för årets helt klart bästa konferens inom digital marknadsföring – SearchStars! Ett event som du givetvis inte får missa som är fyllt med spännande föreläsare och mingel med kollegor i branschen. Säkra din plats här, innan biljetterna tar slut!

Tack att ni tog er tid att läsa detta, ses där ute i minglet.

Hälsningar Victoria Nilsson😀

Spana gärna in mig på Linkedin eller säg hej till mina härliga kollegor på Topvisible!

Dela gärna!

Tags:

Tags:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *